Přejít k hlavnímu obsahu

Herní počítač, monitor nebo křeslo? O nabitou a oblíbenou MČR tombolu nepřijdete ani online!

I přes to, že letošní MČR je z hlediska pořádání něco úplně nového, o tombolu, která by nás v Brně čekala, nepřijdete ani online. A nebude pouze jedna, ale rovnou dvě. Speciální budou tomboly také v tom, že si lístky nebudete muset kupovat, ale stačí vám pouze plnit zadané úkoly, za které získáte kredity na vyzvednutí lístků.
tombola
tombola

Celá soutěž je rozdělena podle herních titulů na dvě části. V první tombole můžete soutěžit během průběh CS:GO části letošního MČR, tedy mezi 18. až 22. listopadem. Druhá část na vás čeká 27. až 29. listopadu během vysílání PUBG. Na konci každého víkendu, tedy 22. a 29. listopadu, proběhne losování výherních lístků.

A jak se vlastně bude soutěžit? Na našem MČR webu najdeš záložku s konkrétními úkoly, díky kterým můžeš vyhrát například nabušený herní počítač HAL3000 MČR Finale Pro XT, herní křeslo DXRacer, monitor AOC C24G1 a mnoho dalších hodnotných cen. Všechny si můžeš prohlédnout v přehledu níže. Určitě je o co soutěžit, tak pozorně sleduj stream, abys měl šanci vyhrát.

MČR tombola
Štítky: MČR 2020, tombola
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.