Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v Hearthstone: Preview úvodních zápasů skupiny B

12. 11. 2020 | 16:08 Hearthstone
Samsung MČR v mobilních hrách odstartuje již v sobotu 14. listopadu první skupinovou fázi hranou stylem GSL. Co lze očekávat od její druhé skupiny?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Faeli vs. davidek

Souboj Davida a Goliáše už je pasé, my máme střet davidka a Faeliho! A shodné jméno jednoho z účastníků tu není jedinou podobností, herně rozhodně nadaný, ale stále ne moc zkušený davidek vedle úřadujícího mistra ČR a dlouhodobě jednoho z naprosto nejlepších hráčů u nás, svého jmenovce doopravdy připomíná. Jenže to se stále bavíme jen o papírových kvalitách jednotlivých hráčů, při pohledu na decklisty je vše docela jinak.

Faeli vs. davidek

Faeli totiž nejenže nemá žádnou zásadní výhodu, naopak má i jeden problém. Předpokládáme-li správně, že obě strany svým protihráčům zabanují Control Priesta, dostáváme se do situace, kdy je osm z devíti možných matchupů prakticky padesát na padesát. Ve třech případech sice cítíme lehkou výhodu na straně Faeliho, ta ale vskutku není zásadní. To však už neplatí o davidkově výhodě v teoretickém střetu jeho Broom Paladina a Faeliho Bomb Warriora. Právě ta tak z našeho pohledu strhává celkové šance na stranu davidka, že by byl Faeli bez šancí, se ale určitě říct nedá.

En1gma vs. martim

V druhém utkání Béčka se střetnou En1gma a martim. Druhý v pořadí, slovenský reprezentant Inside Games, patří k nejzažitějším jménům na naší scéně, je ale otázka, co jako již nepříliš aktivní veterán zvládne reálně předvést. To En1gma je na tom jinak – nováček to sice rozhodně není, vždyť hraje s Faelim za Entropiq, na proražení mezi opravdovou HS elitu ale stále čeká. A komu že tedy věříme? To opět souvisí především s lineupy.

Matchupy

Díváte se právě teď na tabulku a ptáte se, jestli jsme se náhodou nespletli? Ne, opravdu je tomu tak. Důvod? Jednoduchý, En1gma se evidentně připravoval se svým spoluhráčem, a s Faelim tak mají lineupy naprosto identické. A ten martimův se zase od toho davidkova liší v jen trošce jednotlivých karet. I zde to tedy vidíme o trochu lépe pro martima, ani tady ale není vůbec nic jasné.

Jak to dopadne, se ukáže již o víkendu 14. a 15. listopadu. Průběh Samsung MČR v mobilních hrách budete moci sledovat  jak na našem streamu, tak na HbbTV kanálu Prima COOL. Komentářem tam navíc vše doprovodí čtveřice Pandapple, Zukys, Kany, Findan.

Samsung MČR mobile 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend