Přejít k hlavnímu obsahu

Co očekávají od Samsung MČR v Hearthstone komentátoři?

11. 11. 2020 | 22:04 Hearthstone
Jarla, Jarla, Jarla a zase Jarla. Tak zhruba tak by se daly shrnout power rankings komentátorů Samsung MČR v mobilních hrách. Jakým dalším hráčům věří?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Jak vidíme Samsung MČR v mobilních hrách my, jsme vám lehce poodhalili již při představování jeho účastníků a pokračujeme v tom i v našich previews. Jaký je ale názor těch, které při MČR uvidíte snad ještě častěji než samotné hráče? Koho považují za favorita naši komentátoři? Právě odpověď na to vám nyní přinášíme. Jednoduše lze vše shrnout slovy naprostá dominance Jarly, dočkali jsme se ale i zajímavých postřehů a neotřelých názorů.

Panda
  1. Jarla
  2. BlizzconJan
  3. M1lan
  4. Matty
  5. Pardub
  6. Martim
  7. Faeli
  8. Jobsad

Dát na první místo Jarlu je naprostá samozřejmost a těžko bych obhájil jeho přesunutí kamkoliv jinam do mé osmičky. Ale hrajeme HS, kde se může stát cokoliv, a jediná chybička nebo nevýhoda v lineupu můžou klidně znamenat vypadnutí největšího favorita hned ve skupině. Další čtveřice jsou moji spoluhráči z Eclotu a není náhoda ani jejich pořadí. BlizzconJan je sice ještě mladý a občas mu selže psychika, ale výkony na MT z něj dělají nejlepšího z Čechů v tomto roce. M1lan odehrál tento rok tisíce hodin a myslím, že má natrénováno ze všech hráčů v CZ nejvíc.

Matty a Dub jsou stálice na scéně, Duba však trochu limituje nemožnost okopírování Entropiq Lineupu. Martim je asi ten nejchytřejší člověk, kterého jsem měl možnost poznat, a kdyby hrál HS aktivně, dosadil bych jej klidně na druhé místo, ale jeho smůla při finishování mu bere i potřebné nadšení pro trénink a větší přípravu. Nenapsat Faeliho by byl hřích, ale v žebříčku zabírá sedmé místo jen díky tomu, že patří mezi totální špičku. I takhle se pozná, že je český HS nabitý skvělými hráči a mistrem se vlastně může stát kdokoliv z nich. Jobsada můžete klidně nahradit En1gmou, Rybkou nebo Pepem. Všichni jsou to super hráči a je radost se na ně koukat.

Zukys
  1. Jarla
  2. Faeli
  3. Pardub
  4. BlizzconJan
  5. Matty
  6. Jobsad
  7. En1gma
  8. M1lan

Prvních pár jmen je pro mě jistotou, nicméně zbytek je dost vyrovnaná skupina hráčů. Jarla a Faeli jsou takové dvě jistoty. Mají stabilní výsledky rok co rok. No ale zbývajících 6 hráčů za nimi rozhodně nezaostává. Parduba a BlizzconJana jsem dal tak vysoko nejen za jejich výsledky, ale i proto, že jsem měl tu možnost je oba poznat lépe, a vím, že mají potenciál.

Parduba znám líp než většinu ostatních hráčů, a proto věřím, že by dokázal dosáhnout ještě větších výsledků, kdyby občas nemusel přežívat se slabší kolekcí, nebo hraním z míst, jako je práce nebo bus. No a potenciál BlizzconJana netřeba vysvětlovat, je to mladý talentovaný hráč. To, co doteď předvedl, jistě dotáhne ještě výš. Matty se ale této dvojice drží na stejné úrovni, obzvlášť tento rok má extrémní výsledky na všech turnajích a určitě je silný kandidátem na výhru MČR. Závěr mé TOP8, tedy Jobsad, En1gma i M1lan, jsou hráči, které jsem neměl to štěstí tolik vidět v akci, nicméně z toho mála, co vím, určitě zapadají do TOP 8 největších postrachů MČR.

Kany
  1. Jarla
  2. Matty
  3. Jobsad
  4. Faeli
  5. Pardub
  6. RybkaPipka
  7. M1lan
  8. BlizzconJan


Při finálním výběru TOP 8 se držím zkušeností, úspěchů, aktuální formy a dle mého názoru i schopností jednotlivých hráčů se připravit na větší event typu MČR. Jarla všechny tyto předpoklady splňuje na jedničku a proto ho volím jako NO. 1. Následuje čtveřice, která se velmi pravděpodobně umístí také na těch nejvyšších příčkách. Matty má podle mě nejlepší formu ze všech na českých turnajích, Jobsad se umí perfektně připravit se svým týmem Entropiq a podobně tomu je u Faeliho, u kterého mi ale letos intuice říká, že to na vítězství nejspíše stačit nebude.

Pardub je herním skillem podle mě na topu československé scény spolu s Jarlou, ale letos mu bude chybět potřebné štěstíčko a nakonec to možná nebude stačit ani na bednu. Rybka sice zvolil neortodoxního Quest Warlocka, ale i tak mu věřím, že společně s podporou velké části chatu dokáže doplout až na ostrov trosek s pěkným 6. místem v zádech. M1lan a BlizzconJan uzavírají mou TOP 8 z důvodu pěkných úspěchů z minulých let.

Findan
  1. Jarla
  2. Faeli
  3. Matty
  4. Pardub
  5. RybkaPipka
  6. Jobsad
  7. En1gma
  8. BlizzconJan

Myslím, že první místo nemusím vůbec komentovat, vzhledem k tomu, že Jára je dlouhodobě nejkonzistentnějším a nejúspěšnějším hráčem v České republice. Podle mě je jediný, kdo mu může konkurovat, Faeli, a proto jsem ho umístil na druhou příčku. Třetí není na mém listu nikdo jiný než Matty, další full-time hráč HS, společně právě s Faelim a Jarlou, jenž je dlouhodobě úspěšný na lokální i zahraniční scéně. Čtvrté místo obsadil miláček fanoušků české Hearthstone scény Pardub, jehož HS kariéra je také plná vítězství, z nichž si to největší odnesl z DH Leipzig.

Následuje Rybka, který se po tom, co většinu roku komentoval, rozhodl, že všem ukáže, že má pořád své kvality, zkušenosti a konzistenci. Další dvě příčky patří zbylým hráčům z týmu Entropiq – Jobsadovi a En1gmovi. Oba tito HSkaři mají za sebou už relativně dost turnajů a úspěchů a působí na mě jako velmi kvalitní, konzistentní a pilní hráči. Mojí TOP 8 uzavře fan favorite BlizzconJan, který podle mě kvalitativně patří možná i do TOP 3 hráčů na tomto turnaji, ale dávám ho až na osmou pozici kvůli jeho časté zbrklosti. Nakonec ještě dodám honorable mentions – M1lan a martim.


Jaký z komentátorů byl nejblíže pravdě, se ukáže již o víkendu 14. a 15. listopadu. Průběh Samsung MČR v mobilních hrách budete moci sledovat  jak na našem streamu, tak na HbbTV kanálu Prima COOL. Komentářem tam navíc vše doprovodí čtveřice Pandapple, Zukys, Kany, Findan.

Patička
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend