Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v Hearthstone: Preview úvodních zápasů skupiny C

12. 11. 2020 | 22:15 Hearthstone
Samsung MČR v mobilních hrách odstartuje již v sobotu 14. listopadu první skupinovou fázi hranou stylem GSL. Co lze očekávat od její třetí skupiny?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Matty vs. Krajda

Mistr ČR z roku 2016, dvojnásobný mistr SR z let 2019 a 2020 a jeden ze stabilně nejúspěšnějších hráčů u nás, to je MattyNa úvod narazí na rovněž známou domácí tvář Krajdu. A ačkoliv, co se dosavadních úspěchů týče, je na tom lépe první jmenovaný, v tomto zápase to tak úplně nevidíme. Papírově jsou sice dle nás hráči přinejmenším vyrovnaní, za trochu silnějšího však spíše považujeme Mattyho, jenže pohled na line-upy věc opět otáčí vzhůru nohama.

Maty vs Krajda

Ten totiž Mattymu opravdu úplně nepřeje – ne že by měl vše rovnou prohrané, to určitě ne, jenže rozhodně mohl doufat i v lepší vyhlídky. Tak například Krajdova verze Control Priesta, proti němuž by jinak Matty měl s Mozaki Mage prakticky freewin, obsahuje kartu Mindrender Illucia, jež Priestovi dává nemalou šanci uspět. Raději by také nejspíše Matty byl, kdyby nemusel hrát proti Warriorovi, zvlášť když podle nás ban musí udělit Soul Demon Hunterovi. Trefíme-li se v tom, že to nejspíše udělá i Krajda, nám tedy nezbývá než lehce preferovat právě jeho. Že by šlo o nějakou zásadní výhodu, to bychom ale neřekli.

Pepe vs. RybkaPipka

Stejně jako v prvním utkání můžeme i v tom druhém vidět ne tak populární balíčky, které zvolil jak španělský hráč Pepe, tak český veterán RybkaPipka. Zatímco jediný zahraniční účastník letošního MČR sáhl po Highlander Priestovi a Highlander Hunterovi, Rybka se rozhodl své štěstí zkoušet s Highlander Rogue a Quest Warlockem. Co tyto zajímavé picky udělají se šancemi na výhru?

Pepe vs Rybka

Podle nás ji dávají lehce větší Rybkovi. Ve všech zápasech sice vše vidíme docela vyrovnaně, misky vah ale většinou lehce nakloněné na jednu stranu jsou. V případě, že se splní naše předpoklady u banů, sice párkrát i na stranu Pepeho, celkově však prostě lehounce favorizujeme Rybku. Tomu by měl pomoci především jeho Soul Demon Hunter, a i když naopak úplně nevěříme jeho Warlockovi, výhru stále čekáme spíše od něj.

Jestli jsme se trefili, se ukáže již o víkendu 14. a 15. listopadu. Průběh Samsung MČR v mobilních hrách budete moci sledovat  jak na našem streamu, tak na HbbTV kanálu Prima COOL. Komentářem tam navíc vše doprovodí čtveřice Pandapple, Zukys, Kany, Findan.

Samsung MČR mobile 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend