Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v Hearthstone: Preview úvodních zápasů skupiny D

13. 11. 2020 | 20:50 Hearthstone
Letošní Samsung MČR v Hearthstone už je skoro tady, souboje o titul odstartují již v sobotu 14. listopadu první skupinovou fázi hranou stylem GSL. Co nabídne její poslední skupina?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Jarla vs. Jobsad

Vůbec největší favorit celého turnaje, Jarla, na úvod narazí na rovněž známou tvář česko-slovenského Hearthstone, Jobsada, jenž také patří k nejžhavějším adeptům na zisk titulu. Co můžeme od jejich střetu očekávat? Čistě dle papírových předpokladů lze prostě, navzdory tomu, že i Jobsad je hráč opravdu nejvyšší úrovně, favorizovat Jarlu.

Jarla vs. Jobsad

Jenže v HSku jsou snad ještě více než papírové kvality podstatné lineupy a ty vypadají trochu lépe pro Jobsada. Ten má totiž menší výhodu ve dvou ze třech zápasů jak se svým Broom Paladinem, tak s Bomb Warriorem, a i když na tom je docela špatně se svým Control Priestem, ve formátu LHS mu to moc vadit nemusí.

M1lan vs. Misaks

V druhém utkání skupiny D se potkají veterán M1lanMisaks, jenž patří k těm hráčům, kteří se začali pořádně prosazovat až tuto sezónu. Během ní ale zvládl dostatečně dokázat, že se s ním musí počítat, a čistě dle jmen hráčů bychom si zde favorita úplně vybrat nezvládli. Naštěstí nám tentokrát při přemítání nad tím, kdo by mohl toto utkání vyhrát, výrazně pomáhají line-upy.

M1lan vs. Misaks

Ty totiž dávají jednoznačnou výhodu M1lanovi, který má menší šanci na výhru jen ve dvou utkáních a k tomu jde v obou jen o rozdíl v jednotkách procent. To už ale neplatí o těch zápasech, v nichž dáváme výhodu jemu, v nich má totiž dle nás šanci na výhru vždy alespoň 60 %. V zápasech s Malygos Druidem i Mozaki Mage proti Control Priestovi se navíc ani nebojíme říct, že výhru má skoro jistou, a za favorita ho tak bereme i v celém zápase.

Kdo reálně uspěje, se ukáže již o víkendu 14. a 15. listopadu. Průběh Samsung MČR v mobilních hrách budete moci sledovat  jak na našem streamu, tak na HbbTV kanálu Prima COOL. Komentářem tam navíc vše doprovodí čtveřice Pandapple, Zukys, Kany, Findan.

Samsung MČR mobile 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend