Přejít k hlavnímu obsahu

Vicemistr M1lan po Samsung MČR v Hearthstone: Doufám, že to nebyla moje poslední šance

18. 11. 2020 | 20:51 Hearthstone
Druhé místo na Samsung MČR v Hearthstone 2020 připadlo Milanovi "M1lan" Šnajdrovi. Bere stříbro jako úspěch? A co se podle něj stalo stalo v osudném finále? To zjistíte v našem rozhovoru.
M1lan
M1lan

Ahoj, M1lane, MČR máš za sebou a bereš již své druhé stříbro. Bereš to jako úspěch, nebo jsi zklamán?

Jsem spokojený s přípravou a víceméně i průběhem, po takovém finále ale nejde nebýt zklamaný.

Ty jsi vlastně historicky jediný hráč, co se do finále MČR dostal po druhé. Znamená to pro tebe něco?

Znamená to, že jsem dvakrát po usilovném celoročním snažení nezvládl udělat poslední krok, a hodně mě to mrzí. Tento rok jsem přípravě dal opravdu hodně, a i když finále se dá z určitého pohledu brát jako úspěch, rozhodně není příjemné pomyšlení, že teď musím začínat znovu od nuly. Doufám, že to nebyla moje poslední šance.

Letos se výjimečně nehrálo na místě, chybělo ti to?

Určitě je to škoda, LAN akce jsou vždycky super a nemyslím si, že by mě to v hraní nějak omezovalo nebo znevýhodňovalo.

Ty jsi hrál spolu se svými dvěma týmovými kolegy velice neotřelý lineup, uspět se s ním ale povedlo právě jen tobě. Měnil bys teď svou volbu decklistů?

Rozhodně bych neměnil, myslím, že jsme lineup vymysleli velmi dobře. Naopak mě překvapuje, že ostatní s ním nepostoupili.

m1lan

Zaměřme se na chvíli přímo na finálový zápas, tam to s tebou ze začátku vypadalo špatně, kdy jsi dvakrát prohrál celkem favored matchupy proti Priestovi. Co se tam podle tebe stalo?

Za Priesta soupeři přišla křivka a zároveň dostával ideální spelly z discoverů, i tak ale byly obě hry těsné. Nesouhlasím ale s tím, že to vypadalo špatně. S Druidem jsem si věřil a vlastně jsem ani za stavu 0-2 nebyl nervózní.

Následně sis právě připsal dvě krásné výhry s Malygos Druidem, co podle tebe stálo za tím, že to nevyšlo i v té třetí?

Do hry jsem měl poměrně dobrý start a z pohledu na obě ruce to jistě vypadalo, že jsem na tom lépe. V rozhodujícím momentu jsem se ale rozhodl pro riskantnější řešení a to se mi nevyplatilo. Zpětně to beru jako poměrně hrubou chybu a to, že jsem jí udělal, je pro mě horší než samotná prohra.

Mistrem se tedy nakonec stal En1gma, čekal bys to před začátkem turnaje?

Před turnajem jsem si říkal, že by měl vyhrát buď někdo z Eclotu, nebo Entropiqu, případně Jarla, takže překvapení to pro mě není.

Odbočme na závěr od MČR, venku je nová expanze, ty prý poctivě grindíš na ladderu. Měl bys pro naše čtenáře nějaké doporučení na zajímavé balíčky?

Nic extra jsem asi nevymyslel, ale daří se mi s Hunterem s novými secret kartami, OTK Il’gynoth Demon Hunterem a Malygos Druidem, kam jsem oproti verzi z MČR přidal Eclipse karty a Yogg-Sarona.

Díky za rozhovor, máš nějaký vzkaz?

Nebuďte toxic a pamatujte, že lano a židle není řešení. SílaČus!

Patička
Štítky: MČR mobile, M1lan
miluju videohry a hlavně ligu legend