Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq a Inside Games mají jako jediní šanci na titul? Vsaď si na mistra ČR na Tipsport

25. 11. 2020 | 15:10 PUBG: Battlegrounds
PlayerUnknown's Battlegrounds uzavře třítýdenní maraton letošního Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách. V letošním roce se sice neodehraje v offline prostředí, ale právě díky letošní situaci roste oblíbenost esportu ve světě kurzového sázení, takže ani poslední titul nejdůležitější akce roku nemůže chybět v nabídce Tipsportu.
Tipsport MČR PUBG
Tipsport MČR PUBG

Právě Tipsport v letošním roce generálním partnerem jubilejního ročníku Vodafone MČR v počítačových hrách, takže bylo jasné, že o jeho kurzovou nabídku nepřijdete. U PUBG je alfou a omegou sázka na celkového šampiona, kde si můžete zvolit ze všech šestnácti účastníků. Vybere si favorita, nebo spíše outsidera?

V tuto chvíli je vsazených už bezmála 200 tiketů, z nichž více než polovina tipujících věří favoritovi číslo jedna. Entropiq scéně dlouhodobě dominují a původní kurz 3 byl tak lákavý, že už spadl pouze na 2. Entropiq mají všechny předpoklady být minimálně na pódiu, nic jiného než titul ale brát nebudou. Stále je to však PUBG, takže je nutné se dívat i na další kandidáty. Největším konkurentem zřejmě budou střelci z Inside Games, jejichž kurz klesl opravdu razantně a aktuálně je na hodnotě 3.60. Celkově si na Inside Games, kteří o víkendu ovládli finále Grunex série a porazili Entropiq i další silné oponenty, vsadilo již 63 tipujících. Překvapením je, že na žádný z dalších týmů si více než 4 tipujících nevsadili, a to ani na Vikingekrig Esports nebo Eclot Gaming.

Pokud ještě nemáte u Tipsportu účet, tak se můžete registrovat zde, díky čemuž získáte 150 Kč bonus. To ale není všechno! Pokud do pole "akční kód" zadáte MCR100, tak ihned obdržíte ještě 100 Kč. A to se vyplatí!

Tipsport MČR PUBG
Štítky: Tipsport, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.