Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane znovu v hledáčku haterů, denně dostává nechutné komentáře se sexuálním obsahem

11. 12. 2020 | 19:06 Twitch.tv
Poměrně v krátké době je oblíbená streamerka nucena čelit jednomu dramatu po druhém a situace se nelepší ani po snad konečném rozuzlení kauzy kolem OfflineTV. Tentokrát žertovný koment, který pronesl youtuber Fitz, rozpoutal pro streamerku naprosté peklo a její sociálně sítě se jen hemží nenávistnými a odpornými komentáři.
Pokimane Fitz
Pokimane Fitz

Zdálo by se, že Pokimane by si v poslední době od nesčetných dramat konečně zasloužila přestávku, což se ale evidentně v žádném případě nekoná. Nedlouho poté, co se celá nově otevřená kauza kolem OfflineTV blížila ke konci, se však objevila zcela nová dramata. Další problém se tentokrát točil kolem moderátora na jejím Discordu, který odmítl přiřadit dívčí roli jedné trans osobě, ale to není vše.

V současnosti musí kanadská streamerka čelit nechutným zprávám a komentářům se sexuálním obsahem po jednom z vtípků, jenž pronesl youtuber Cameron 'Fitz' McKay. Pokimane se snaží pečlivě utajit své vztahy před veřejností, což v podstatě nabádá ke spekulacím na toto téma. A právě Fitz byl podle spekulantů možným nápadníkem slavné streamerky, načež on sám žertovně prohlásil, že ho konečně odhalili.

Jenomže fanoušci si skutečně mysleli, že uhodili hřebík na hlavičku a Fitz se opravdu přiznal, a to znovu vyvolalo bouřlivé diskuze. Youtuber se celý zmatek snažil urovnat a vysvětlit, že se jednalo o nevinný žert, tedy že neměl žádnou zápletku s Pokimane. Ovšem ani omluva a vysvětlení s Fitzovy strany nezabránila následnému obrovskému nátlaku nechutných a urážlivých zpráv na toto konto.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Pokimane, Fitz