Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane musí kvůli zveřejněnému dokumentu znovu čelit dramatu kolem OfflineTV

29. 11. 2020 | 09:00 Twitch.tv
Mnozí čekali, že po vyhození Fedmystera z OfflineTV je celá kauza kolem sexuálního obtěžování u konce. Naneštěstí se dostal na povrch dokument, ve kterém obviněný streamer odhaluje svůj pohled na věc a popisuje také svůj vztah s Pokimane, ale i vše ostatní, co dle něho měla slavná streamerka za lubem.
Pokimane drama
Pokimane drama

Několik měsíců staré drama týkající se OfflineTV a konkrétně jeho členek, které vznesly obvinění ze sexuálního obtěžování vůči Fedmysterovi, se znovu otevírá. Právě o nařčeném streamerovi se dostal na veřejnost dokument, v němž se Fed údajně snaží poukázat na Pokimane a její manipulativní chování. Ve zveřejněném textu vysvětluje, že ho Pokimane údajně pouze zneužila jako obětního beránka a svalila na něj své vlastní nepěkné zacházení a pomluvy, které šířila o svých spolupracovnících – hlavně o Yvonnie.

Poté, co byl Fedmyster obviněn, rozhodl se několik měsíců vůbec neukazovat, ovšem nyní se po zveřejnění zmíněného dokumentu začal znovu rozebírat jeho vztah s Pokimane, což jej přimělo se bránit. V tu samou dobu, co byl Fed donucen odejít z OfflineTV, se i Pokimane rozhodla sídlo opustit, stále však zůstala členkou a podílela se na tvorbě z vlastního domova. Ona sama svůj odchod dříve svedla na Feda a jeho manipulativní chování, údajně se ji snažil přede všemi pošpinit a dokonce prý nepravdivě tvrdil, že spolu tvořili romantický pár.

Fedmyster se k dramatu rozhodl vyjádřit a tvrdí, že celý dokument sepsal, aby zvládl lépe pochopit jeho vztah s Pokimane, a poslal jej na kontrolu kamarádovi, po kterém chtěl radu, co dál dělat. Daná osoba ho však zradila a celý dokument zveřejnila dalším Twitch a YouTube hvězdám, což k jeho lítosti skončilo právě zveřejněním. V dokumentu se kromě screenshotů jejich koketních konverzací dočteme toho, jak Pokimane své neúspěchy svádila na Feda a sama nazvala Yvonnie lenochem, přičemž údajně právě ona usilovala o její odchod.

Nakonec se k celé kauze vyjádřila samotná Pokimane, která rozhodně nesouhlasí s tímto vyobrazením, jak ji právě uniklý dokument vykresluje. Na svém streamu poté celý text rozebrala se svými diváky a kousek po kousku jej vyvracela. Hromadě dalších osobností, kam se řadí například Destiny a Keemstar, taková obhajova ovšem nestačila a byla dle nich vágní a dokonce Pokimane obviňují, že spoustu částí si přikrášluje podle sebe. Fed a Poki se už dřívě domluvili, že vlastní neshody nebudou ventilovat na veřejnost, aby se zabránilo dalšímu zbytečnému dramatu, ale na to už je nyní asi pozdě.

Zdroj: ginx.tv