Přejít k hlavnímu obsahu

Plať jako Major šampion. Astralis vydávají vlastní platební VISA kartu

12. 12. 2020 | 15:07 Counter-Strike 2
Přední dánský tým Astralis a dánská banka Lunar se rozhodly spojit gaming a bankovnictví a přináší fanouškům vlastní platební kartu. Ta kromě možnosti placení přinese také speciální výhody pro fanoušky Astralis.
lunar x astralis
lunar x astralis

Esport stále roste a hlavně v Dánsku se Counter-Strike považuje téměř za národní sport. Proto není divu, že se herní gigant Astralis a dánská banka Lunar spojili a přináší pro fanoušky týmu vlastní platební kartu.

Ta kromě možnosti platit nabídne speciální bonusy pro fanoušky týmu. Přímo v internetovém bankovnictví tak naleznete například slevy na merch, ale také behind the scenes videa, exklusivní rozhovory nebo možnost zúčastnit se Q&A a Meet and Greets s hráči. Majitelé karty dostanou také přístup do tzv. Astralis Academy, kde dostanou přístup ke koučům, dostanou triky a tipy ke zlepšení svých výkonů nebo budou moct nahlédnout do částí stratbooku Astralis.

 

Esport i Astralis stále rostou a fanoušci chtějí být do tohoto světa více zapojeni, což nám dovolí právě spolupráce s Lunarem. Našli jsme novou cestu, jak spojit svět gamingu a bankovnictví, která dovoluje dát fanouškům více zábavného a relevantního obsahu než kdy dřív.

- Jakob Lund Kristensen, zakladatel Astralis Group

Cílem je samozřejmě přilákat více mladých lidí k bance a dostat je tak do světa financí a bankovnictví. Novou kartu si již předobjednalo víc než 6 100 dánských fanoušků. Astralis jsou také prvním esport týmem, který dal možnost nakupovat své akcie, jejichž cena však letos mírně poklesla.

Platební karta je zatím dostupná pouze v Dánsku, Astralis ale nevyloučili ani budoucí mezinárodní rozšíření.

Štítky: Astralis Group
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.