Přejít k hlavnímu obsahu

Superfinále MMAsters E-League ve hře UFC 4 se prozatím odkládá

18. 12. 2020 | 22:30 Všechny hry
Za sebou už máme finálovou část turnaje, do které se z kvalifikací probojovalo 16 nejlepších hráčů. Finále proběhlo hladce a bez komplikací a my už známe osmičku pro nadcházející velké superfinále! To se prozatím kvůli zhoršujícím se pandemickým podmínkám odkládá na neurčito.
MMAsters E-League
MMAsters E-League

MMAsters E-League je první českou ligou ve hře UFC 4 za přítomnosti reálných českých MMA hvězd, Davida Dvořáka a Patrika Kincla. Jedná se tedy o velkou příležitost a věc, kterou by měl každý hráč UFC alespoň zkusit.

Momentálně za sebou máme celou kvalifikaci, která se dělila na 3 kola, do těch se přihlásilo celkem 25 hráčů. Přes kvalifikaci se pak dostalo 16 hráčů s nejvyšším počtem bodů. Body se sčítaly napříč všemi koly, takže pokud jste se přihlásili do všech tří termínů, měli jste logicky větší šanci postoupit. Tuto šestnáctku hráčů čekalo finálové kolo, které rozhodlo o tom, kdo se utká v superfinále.

Jak dopadlo finále?
Vefinále se spolu tedy virtuálně popralo 16 hráčů. Finále bylo opět online, stejně jako kvalifikace a hrálo se stejně jako v kvalifikaci BO3. Ve všech osmi zápasech vládla jednoznačně jedna strana ringu a všechny zápasy skončily výsledkem 2:0. Ve velmi krátkém čase tedy bylo rozhodnuto o poslední osmičce nejlepších hráčů pro poslední kolo soutěže.

Na co se můžeme těšit?
Těšit se můžeme na poslední kolo soutěže, neboli superfinále, ve kterém půjde už opravdu o všechno. Osmička nejlepších z celého turnaje se utká o to, kdo se usadí na stupních vítězů. Pro trojici vítězů si totiž organizace připravila velmi zajímavé ceny ve formě voucherů, vstupenek či poukázek a ten, kdo skončí na prvním místě, bude mít dokonce tu možnost zahrát si s již zmiňovanými českými hvězdami. David a Patrik budou toto velké superfinále komentovat v živém vysílání ve studiu, ve kterém se i hráči proti sobě utkají. Na superfinále se můžeme těšit v nejbližší době. Kdy přesně to bude, o tom vás budeme s dostatečným předstihem informovat.