Přejít k hlavnímu obsahu

12 dní Vánoc plných dárků s PLAYzone: Den šestý

17. 12. 2020 | 20:00 Všechny hry
Nastal čas vánoční a s ním i vánoční atmosféra plná radosti. A jelikož nám dělá radost dělat radost vám, našim čtenářům, hráčům, fanouškům esportu a gamingu, rozhodli jsme se pro vás ve spolupráci s herní značkou Dev1s připravit adventní soutěž. Dárky vám rozdáváme rádi, takže jsme si jich pro vás přichystali hned 12, každý den, zbývající do Vánoc, obdarujeme jednoho z vás.
12 dní Vánoc plných dárků s PLAYzone
12 dní Vánoc plných dárků s PLAYzone

Na facebookové stránce PLAYzone se od dnešního dne vždy ve 20:00 každý den objeví soutěžní příspěvek ve formě adventního kalendáře. V každém jeho okénku se skrývá jeden produkt Dev1s, kterým obdarujeme jednoho z vás. 

Jak jeden z vánočních dárků získat? Stačí si v soutěžním příspěvku přečíst otázku pro daný den, zamířit na webové stránky Dev1s, nalézt na otázku odpověď a tu nám napsat do komentáře pod příspěvek. Aby soutěžící nezjistili, o jaký produkt se jedná hned po přečtení předešlých komentářů, otázky vždy budou směřovat na vlastnosti produktu a nikoli na jeho název. Ten tak zůstane tajemstvím po 24 hodin až do druhého dne, kdy produkt i jeho výherce odtajníme a zároveň představíme nový produkt i soutěžní otázku pro další den. Své štěstí tak budete moci vyzkoušet rovnou dvanáctkrát a nadělit si herní dárek ještě před tím, než rozbalíte své dárky pod vánočním stromečkem na Štědrý den.

12 dní Vánoc plných dárků s PLAYzone
Vianoce sú pre mňa najkrajšia časť roka, milujem ich a vždy milovať budem. Všetko sa pomaličky začne spomaľovať a mám pocit, že celý svet je na chvíľočku trocha lepšie miesto, v telke idú samé rozprávky, všade sama vianočná vôňa pečenia či škorice a iných dobrôt. Tento rok, ako aj všetky predošlé, dostanem ten najkrajší darček a to bude celá rodina za jedným plným stolom a pohoda pri stromčeku. Určite poteší niečo pekné aj pod ním, ale všetkým želám hlavne to prvé, pretože si myslím, že to je to najpodstatnejšie, na čom záleží. Šťastné a veselé! - Dev1
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.