Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězdný fotbalista Neymar nebyl součástí předávání cen The Best. Raději streamoval CS:GO

19. 12. 2020 | 19:07 Twitch.tv
O tom, že jeden z nejlepší fotbalistů planety, brazilský hračička Neymar, holduje hraní především CS:GO a čas od času do konce streamuje, jste už možná slyšeli. Jeden z jeho přenosů proběhl i tento týden, kdy si však 28letý fotbalista nevybral úplně ideální načasování.
Neymar
Neymar

Neymar poprvé streamoval 1. října, kdy z jeho vysílání byl takový hit, že přesáhl dokonce hranici 100 tisíc diváků v jeden moment. Během následujícího měsíce ve své rodné portugalštině streamoval ještě třikrát, načež si dal pauzu až do poloviny prosince. Na další přenos si ale vybral nešťastnou chvíli, zřejmě však ne náhodou.

Ve čtvrtek 17. prosince totiž probíhalo vyhlášení fotbalových cen FIFA, kde brazilský fotbalista figuroval v nominaci o nejlepšího hráče roku i do nejlepší jedenáctky. Tento prestižní ceremoniál letos proběhl pouze online a fotbalisté tak výsledky už zřejmě znali dopředu, aby se skrze webkameru mohli připravit na zapojení do streamu. Neymar si čas na vyhlášení sice vyhradil, ale když zjistil, že vlastně nic nevyhrál, tak se místo respektu a sledování oceněných hráčů a jiných osobností rozhodl úplně anketu The Best úplně vypustit a raději pustil stream se svým oblíbeným CS:GO. Vysílání to sice nebylo dlouhé, ale fanoušci si opět jistě přišli na své.

Štítky: Neymar
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.