Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadal showmatch týmů Neymar vs. ZywOo? Padaly i nože!

22. 12. 2020 | 12:00 Counter-Strike 2
Francouzský streamer Gotaga díky herně PokerStars v pondělí večer uspořádal jedinečný showmatch, ve kterém se proti sobě postavily nejen známé postavy světa CS:GO, ale i další osobnosti. Všichni hráli opravdu uvolněně, takže o zábavu nebylo nouzi.
Team Neymar
Team Neymar

Gotaga si do svého týmu kromě dalšího streamera Doigbyho přizval také tři zástupce aktuální světové dvojky Vitality. Do akce se tak postavili apEX, shox a také nejlepší hráč roku 2019 Mathieu 'ZywOo' Herbaut. Kapitánem druhého týmu byl slavný brazilský fotbalista Neymar, který má CS:GO v oblibě a celkově šlo již o jeho šestý stream na Twitchi. Ten si pro změnu k sobě přizval tři zástupce týmu FURIA Esports – HEN1, arT, yuurih. Pátým hráčem jeho výběru byl pokerový profesionál a spolumajitel zmíněné brazilské organizace André Akkari.

Skóre zápasu bylo 16:5 (Inferno) a 16:7 (Mirage) pro francouzský celek, o výsledek tady ale vůbec nešlo. Tento duel byl showmatchem, jak se sluší a patří, který okořenili i jeho hvězdní protagonisté. Hned v pistolkách na první mapě se totiž sám Neymar vytáhl s povedeným clutchem, během kterého stihl dokonce napsat otazník do chatu ZywOovi poté, co jej zabil. Na druhé straně to byl pro změnu apEX, kdo clutchnul nečekané kolo. Hlavní show ale probíhala hlavně okolo Neymara a ZywOo. Na mapě Mirage dokonce došlo i na vzájemné nože dvou hvězd odlišných světů, kde bylo krásně vidět, jak si oba hru náramně užívají. Nejlepší momenty najdete níže.

Štítky: Neymar, ZywOo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.