Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka Pokimane naděluje svým fanouškům vánoční dárky

24. 12. 2020 | 12:05 Twitch.tv
Že by se z Pokimane stal druhý Santa Claus? Oblíbená streamerka se rozhodla šířit vánočního ducha a nadělovat radost. Svým fanouškům kupuje desítky dárků z jejich wishlistů na Amazonu.
Pokimane
Pokimane

Twitch streamerka Imane „Pokimane“ Anys bývá v období Vánoc zavalena dárky od svých fanoušků a pravidelně dělá unboxovací stream, kdy je postupně prochází. Letos se však rozhodla role prohodit a místo toho naděluje dárky svým twitterovým fanouškům. Dárky jsou různého druhu – nábytek, školní pomůcky a oblečení. 

„Vím, že svátky mohou být letos pro lidi těžší,“ napsala na svůj Twitter. „Snažím se šířit trochu vánoční radosti tím, že v komentářích rozdávám dárky!“ Následně vyzvala své fanoušky, aby se podělili o své wishlisty na Amazonu. Příspěvek samozřejmě vzbudil velkou pozornost a brzy se pod ním objevila hromada komentářů od lidí, kteří chtějí využít této štědré nabídky. V době vzniku tohoto článku má příspěvek přes 29 tisíc komentářů a na 3,6 tisíce retweetů. 

Pokimane přiznala, že obdarovávání způsobilo, že se „cítí jako Oprah.“ „Jsem tak šťastná, že dávám lidem věci, co potřebují,“ uvedla na svém druhém twitterovém účtu. „Vezměte si všechny moje peníze, vy laskavé dušičky… ty dostaneš pohovku na stěhování! Ty dostaneš notebook do školy! Ty zase oblečení pro svého novorozence!“ 

Pokud se chcete zapojit, stačí se přidat k twitterovému vláknu a podělit se o svoji žádost. Pokimane má pouze jednu podmínku. Je potřeba, aby zaslané wishlisty měly „zapnutou“ dopravu prostřednictvím třetích stran, aby mohla své vánoční dárky posílat skrze Amazon bez potíží.

Bohužel streamerka nakonec problémům čelit musí, několik hodin po zveřejnění prvního příspěvku sdílela další, v němž informovala, že její Amazon účet byl uzamčen. Plánuje v nakupování pokračovat, až se k němu opět dostane.  

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Pokimane