Přejít k hlavnímu obsahu

Shroud odhalil, kdy skončí se streamováním

28. 12. 2020 | 13:49 Twitch.tv
Shroud nám v jednom nedávném streamu prozradil, kdy počítá s ukončením streamování. V nejbližší době to prý neplánuje, závisí na dvou důležitých faktorech.
Shroud
Shroud

Streamování je pořád ještě celkem „nová možnost“ jak se uživit. Je to vlastně taková forma práce, při které si ale hodiny a styl určujete sami. Plno mladých lidí se v dnešní době snaží o prosazení na streamovací scéně, protože chtějí svůj oblíbený koníček, který spočívá v hraní her, spojit s prací. Často se diváci v živém vysílání streamerů ptají, kdy plánují ukončení své streamerské kariéry. Jen málo streamerů má odlišný názor od jediného hlavního důvodu, který říká většina, a to až je hry zkrátka přestanou bavit.

Stejného názoru je i 26letý Michael „Shroud“ Grzesiek. Shroud je už pár let jednou z největších hvězd twitche a na otázku, kdy ukončí svou streamovací kariéru, odpověděl jednoznačně a bez váhání. Chtěl by skončit, až ho hry přestanou úplně bavit, až zkrátka ztratí to potěšení z hraní, které má teď. Podotkl ale, že je to velmi nepravděpodobné, hlavně v nejbližší době. Vysvětluje, že se stále cítí jako dítě na Vánoce, kdykoliv vyjde nová hra, kterou si s chutí zahraje. „Pokud se jednoho rána neprobudím a nebudu nenávidět hraní, budu to dělat minimálně dalších 10 let,“ říká.

Druhým faktorem pro Shrouda je, kolik lidí ho za 5, 10 let bude sledovat, také podle toho se bude orientovat. Velké hvězdy jako je Shroud ale poslední dobou spíše nabírají na popularitě. Takže tento faktor je prozatím také mimo hru. Prozradil ještě, že když zrovna nestreamuje, sám sleduje ostatní kanály 24/7 a buď se inspiruje, nebo jen v klidu odpočívá

Zdroj: ginx.tv
Štítky: shroud