Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer Forsen se po banu vrátil na Twitch

31. 12. 2020 | 14:15 Twitch.tv
Celý měsíc potom, co Forsen dostal ban na Twitchi, se konečně na platformu vrátil. Zároveň zmínil, že si přijde trochu nedoceněný.
Forsen
Forsen

Oblíbený Twitch streamer Sebastian „Forsen“ Fors obdržel 26. listopadu ban na dobu neurčitou. Jednalo se již o jeho třetí ban, který dostal proto, že mu někdo poslal GIF koňských genitálií. Forsen GIF během streamu otevřel, ihned okno zase zavřel, ale škoda již byla napáchána. 

Přesně měsíc po udělení banu ho Twitch odvolal, a tak se Forsen mohl o den později na plaftormu konečně vrátit. O svém odbanování pravděpodobně tušil, neboť již během prosince se na svém Twitteru s fanoušky podělil, že by se měl vrátit „někdy po Vánocích“.

Streamer udělal ze svého návratu velkou událost, jeho fanouškovská komunita ho ihned spěchala přivítat. Stream nasbíral přes 560 tisíc zhlédnutí. Prostřednictvím svého Twitteru se Forsen opět vyjádřil, aby poděkoval svým fanouškům za podporu. Během streamu také prohlásil, že mu přijde, že jeho komunita nedostane vždy takové uznání, jaké si zaslouží. Forsenova komunita dle něj přispívá Twitchi různými způsoby, třeba memes, nebo tzv. „inside jokes“. 

„Abych to shrnul, přijdu si trochu nedoceněný. Možná nemám nejvíc sledujících, nejvíc odběratelů, nebo platformě nepřináším nejvíce peněz z reklam, ale mám tak trochu efekt aury. Fajn, možná aura není to nejlepší slovo,“ napsal. Následně doplnil, že konkrétně měl na mysli to, že 9/10 dobrých memes či „inside jokes“ pochází z jeho komunity a šíří se do ostatních komunit, které se pak lépe baví a takoví sledující zůstávají na Twitchi déle.

V tomhle má Forsen možná pravdu, neboť komunita i memes mohou zvýšit čas uživatelů strávený na platformách, jako je Twitch. Jelikož však k dispozici nejsou žádná konkrétní data v souvislosti s touto otázkou, můžeme důvěřovat pouze jeho tvrzení. Na zmíněný stream Forsenova návratu se můžete podívat níže.  

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Forsen