Přejít k hlavnímu obsahu

Mladý Minecraftový tvůrce prosí fanoušky: Nevytvářejte se mnou NSFW obsah, jsem ještě dítě

8. 1. 2021 | 15:47 Všechny hry
Mladý youtuber Thomas Simons byl v poslední době bombardován velkým množstvím NSFW obsahu. Tento problém ho začal obtěžovat do takové míry, že musel své fanoušky prosit, aby s tím přestali.
123Thomas Simons
123Thomas Simons

Thomas Simons, který na internetu vystupuje pod jménem TommyInnit, dostával od svých fanoušků spoustu sugestivního a sexuální obsahu, kterého byl součástí. Vše došlo až tak daleko, že se rozhodl k problematice vyjádřit:

"Se žádným sexuálním obsahem, ať už na Twitteru nebo Wattpadu, nesouhlasím a nepodporuji ho, myslel jsem si, že je to jasné, vzhledem k tomu, že jsem dítě."

Thomasův kanál se stal jedním z nejrychleji rostoucích poté, co začal hrát na serveru Dream SMP, role-playing serveru známého youtubera a speedrunnera s přezdívkou Dream. Tommyho Twitch kanál tak poměrně rychle dosáhl 2,7 milionu followerů a jeho Youtubový kanál přesáhl dokonce hranici 4,5 milionu.

Při takto masivní komunitě, která se kolem něj nahromadila, je více než jasné, že se najdou mezi jeho fanoušky i lidé, kteří budou podnikat poněkud nevšední kroky. V případě Tommyho je to právě tvorba NSFW obsahu - sexuálně podbarvených fanfikcí nebo přímo sexuálních fanartů. Tou nejvíce problematickou částí je však fakt, že je Tommymu teprve 16 let a on sám nechce, aby takový obsah s jeho osobou vůbec vznikal.

123

Za Tommyho se postavily také významné osobnosti z řad Minecraftových tvůrců, jenž také nesouhlasí s tvorbou takového obsahu ve spojení s mladým Tommym. Například JustNathanTV se na Twitteru vyjádřil takto: "Fakt, že Tommy musel vůbec vysvětlovat svým fanouškům, aby s ním netvořili sexuální obsah, je naprosto neuvěřitelný. Je mu 16, je to dítě! Děti by neměly být na internetu vůbec sexualizovány. Respektujte hranice, které vám tvůrci obsahu nastaví."

Zdroj: ginx.tv