Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite Crew předplatné má problémy

8. 1. 2021 | 08:00 Fortnite
Hned začátkem nového roku se spoustě hráčům obnovilo členství Fortnite Crew. Minulý měsíc jsme dostali nádherný Galaxia skin, v lednu však Epic zavítal do světa DC a zaplacením necelých 270 kč si odemknete postavu Green Arrow. Tentokrát se vyrojily problémy nejen se samotným skinem, ale i s odměnou 1000 V-Bucks.
V-Bucks
V-Bucks

S nejvíce problémy se museli potýkat PlayStation hráči, kteří nebyli schopni své předplatné obnovit. Vždy, když se někdo pokusil zaplatit, Fortnite vyhodil chybu platby a členství zamítl. Proto si velké procento komunity nemůže Fortnite Crew zaplatit a Epic Games přichází o nemalé peníze.

Všechny hráče ale potkaly problémy ohledně slibovaných 1000 V-Bucks. Hned od vypuštění tohoto měsíčního packu do světa si začali hráči na sociálních sítích stěžovat, že nedostali svou herní měnu. Epic Games se k situaci vyjádřili na Twitteru, ale řešení je stále v nedohlednu. Největší problém ale sužoval hráče z Ruska, Ukrajiny, Běloruska a Brazílie. Při pokusu o zaplacení si Fortnite totiž naúčtoval několikanásobek uvedené ceny.

V-Bucks

V současné době nemáme žádné informace, kdy se tato situace vyřeší a čekáme na Epic Games. Jediné prohlášení, kterého jsme se dočkali je: "Všichni kdo si zaplatili Fortnite Crew dostanou své V-Bucks. Budou si ale muset chvíli počkat, jelikož stále pracujeme na opravě." Snad se Epic Games povede chyby rychle opravit a neznepříjemní tak začátek nového roku pro Fortnite předplatitele.