Přejít k hlavnímu obsahu

Shadow League: SINNERS poráží Sangal a postupují dále!

29. 1. 2021 | 16:20 Counter-Strike 2
SINNERS Esports mají za sebou zatím největší online úspěch, ale ten by měl jejich evropskou cestu roku 2021 teprve odstartovat, a ne být vrcholem hned na úvod. Po zrušení UFCA Grand League Cupu na SINNERS čeká Shadow League, do které vstoupili prvními zápasy.
Shadow League
Shadow League

V přepočtu čtvrt milionu korun získali na své konto hráči SINNERS Esports, když ve velkém online turnaji Vulkan Fight Series dokráčeli až do finále. Tam sice nestačili na světové třináctky z Gambit Esports, zápas to byl ale opravdu vyrovnaný, a nebýt některých těsných či zbytečných kol, tak skóre 2:0 mohlo jít opačným směrem. Na žádné litování však není čas, takže je potřeba si vzít hlavně to, že česká jednička ukázala vysokou kvalitu.

Svoji formu a současné rozpoložení budou mít šanci beastik a spol. prokázat v dalším turnaji, kterým je Shadow League. Klání o 30 tisíc dolarů startuje swiss částí o šestnácti týmech, kde je podobně jako ve Vulkanu potřeba vyhrát třikrát pro postup dále. Tady však nejsou žádné pozvánky do pokročilejší fáze turnaje, takže už na základní soupisce účastníků patří SINNERS mezi větší jména. Po posledním úspěchu si na ně dá každý pozor.

V úvodním kole se hříšnici postaví akademii Natus Vincere. Sestava NAVI Junior je v době začátku turnaje čtvrtým nejlépe postaveným účastníkem v HLTV žebříčku, nad nimi už jsou pouze HellRaisers, Budapest Five a Sangal Esports. Právě HR jsou na tom s 37. pozicí nejlépe, takže když vezmeme v potaz, že je SINNERS dokázali ve Vulkan Fight Series porazit, tak vyhlídky nemusí být vůbec špatné. Prokázat tak bude třeba i konzistenci.

Jedním z týmů, které budou stát v cestě SINNERS Esports do TOP 50 či dokonce TOP 40 světového žebříčku, je také sestava GamerLegion se slovenským střelcem Patrikem 'Zero' Žúdelem, na nějž netřeba zapomínat. GamerLegion už mají za sebou také řadu zajímavých zápasů, takže v boji o nejvyšší příčky se s nimi musí počítat.

Zápasy SINNERS Esports a Zerova týmu:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.