Přejít k hlavnímu obsahu

Společnost Samsung přináší kryty a příslušenství pro chytré telefony z rodiny Galaxy S21

27. 1. 2021 | 19:10 Všechny hry
Společnost Samsung Electronics představuje příslušenství pro své nejnovější smartphony z rodiny Galaxy S21 5G. Součástí nabídky jsou kvůli podpoře pera S Pen také dvě nová pouzdra pro Galaxy S21 Ultra 5G. Pojďme se podívat na ostatní novinky.
Samsung
Samsung

Majitelé Galaxy S21 5G se mohou těšit na celkem možnost devíti pouzder, majitelé Galaxy S21 + 5G a Galaxy S21 Ultra 5G dokonce deseti. Vybrat si bude možné z klasických zadních krytů z různých materiálů, jako jsou silikon, ekologický recyklovaný materiál, kůže či tvrzený materiál. Nabídka je opravdu široká, nyní se mrkneme na jednotlivé produkty podrobněji. 

Flipové pouzdro LED View

Díky velkému LED displeji na pouzdře můžete sledovat a přizpůsobovat ikony notifikací, ovládat hudbu i hovory bez toho, abyste museli pouzdro otevírat. Spolehlivě chrání váš telefon ze všech stran, dokonce má antimikrobiální povrch. Užitečná je vnitřní kapsa, v níž můžete nosit platební kartu a doklady. Na výběr bude z různých barev – pro modely Galaxy S21 5G a S21 + 5G je pouzdro dostupné v černé, fialové, růžové a světle šedé barvě, pro model S21 Ultra 5G v černé a světle šedé. Doporučená maloobchodní cena flipových pouzder LED View je 1 699 Kč.

Flipové pouzdro Clear View

Sofistikovaný design tohoto krytu chrání váš telefon zepředu i zezadu. Díky průhlednému oknu můžete jednoduše zkontrolovat upozornění, odpovídat na hovory nebo pozastavit hudbu bez dotyku obrazovky. Pro zvýšenou ochranu je potažen antimikrobiálním povlaku. Nechybí barevná škála, stejná jako u předchozího flipového pouzdra LED View, pouzdro seženete za doporučenou maloobchodní cenu 1 399 Kč.  

Flipové pouzdro Clear View s perem S Pen

Tento kryt s antimikrobiálním povlakem chrání model Galaxy S21 Ultra 5G ze všech stran, navíc díky praktickému držáku máte pero S Pen, které je součástí pouzdra, připravené vždy a všude. Opět nesmí chybět okénko, díky němuž můžete s telefonem zacházet bez toho, abyste se vůbec dotkli obrazovky. V prodeji je za doporučenou maloobchodní cenu 2 499 Kč.

Kožený zadní kryt

Kožený zadní kryt se hodí pro někoho, kdo si potrpí na to, aby byl jeho smartphone nejen funkční, ale také dobře vypadal, neboť elegance pravé evropské kůže dělá z pouzdra dokonalý módní doplněk, který vyniká svým tenkým designem. Je velmi měkký a pohodlně se drží, navíc je zvláště navržen tak, aby chránil zadní fotoaparát. Dostupný je ke všem třem modelům, a to v černé nebo hnědé barvě. Doporučená maloobchodní cena je 1 299 Kč. 

Leather Cover
Leather Cover
: Samsung Electronics

Silikonový zadní kryt

Tento silikonový kryt je elegantní na pohled a jemný na dotek. Matná povrchová úprava nabízí pohodlí při držení, zakrývá rohy i zadní část telefonu. Tím zajišťuje ochranu a zároveň zachovává jeho tenký design. Vybrat si můžete z černé, fialové, růžové a světle šedé barvy za doporučenou maloobchodní cenu 699 Kč. 

Silikonový zadní kryt s perem S Pen

Tento kryt na Galaxy S21 Ultra 5G s měkkou texturou, příjemnou na dotek, má nový přírůstek – pero S Pen, které je součástí balení. Obsahuje praktický držák, takže S Pen je vždy po ruce. Také chrání zadní část a rohy smartphonu. Pořídit si ho můžete v černé barvě za maloobchodní cenu 1 799 Kč.

Zadní kryt s LED diodami

Dvouvrstvý elegantní design s širokým LED displejem, který si snadno přizpůsobíte texty, ikonami a animacemi tak, aby odpovídal vaší náladě. Můžete si vybrat ikony, které se vám líbí, a zobrazí se jako upozornění na hovory a zprávy, tudíž můžete vždy sledovat, co se děje, a přitom ani nemusíte otevírat pouzdro. Tento kryt pořídíte pro modely Galaxy S21 5G a S21 + 5G v bílé a fialové variantě. Doporučená maloobchodní cena je 1 399 Kč.

Ekologický zadní kryt z recyklovaného materiálu

Tento kryt je vyroben ze skvělého a udržitelného materiálů a je známý svými inovativními technologiemi. Jemné odstíny pozvednou váš styl a pouzdro také zajistí dobré držení smartphonu Galaxy S21 + 5G. Sehnat ho můžete ve fialové či mentolově šedé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 899 Kč. 

Kvadrant Cover
Kvadrant Cover
: Samsung Electronics

Průhledný zadní kryt

Tento tenký, ale odolný obal chrání telefon před poškozením a je dostatečně tenký na to, aby se dal pohodlně zasunout do kapsy. A to vše při zachování křišťálově čisté barvy vašeho telefonu. Jeho doporučená maloobchodní cena je 499 Kč.

Průhledný ochranný kryt

Průhledný a odolný kryt vám umožní řádně předvést barvy z kolekce Phantom dle svého výběru a po okrajích má kvůli pevnějšímu úchopu protiskluzový vzor. K dispozici je s černým nebo bílým okrajem. Tento kryt si můžete pořídit za doporučenou maloobchodní cenu 899 Kč. 

Průhledný zadní kryt se stojánkem

Užijte si pohled nejen na barvu svého telefonu, ale také na jeho displej. Čelní strana průhledného krytu a pevná zadní PC strana chrání váš telefon během podpírání a nastavování preferovaného pozorovacího úhlu. Doporučená maloobchodní cena je 599 Kč.

Tvrzený ochranný zadní kryt se stojánkem

S pomocí tohoto krytu můžete chránit svůj telefon a vychutnat si pohodlné hands-free sledování obsahu. Dva stojany podepírají telefon v úhlu 45 nebo 60 stupňů a jsou odpojitelné bez použití tlaku, což brání jejich zlomení. Jsou určeny pro všechny tři modely, a to v černé a stříbrné barvě. Doporučená maloobchodní cena tohoto krytu je 899 Kč. 

Samsung
Samsung
: Samsung Electronics

To ale ještě není vše, krom široké nabídky pouzder si také k novinkám z rodiny Galaxy S21 5G můžete pořídit další příslušenství, které vám zpříjemní jejich používání. 

Pero S Pen 

Pokud se vám nešťastnou náhodou povede ztratit pero S Pen, nezoufejte, můžete si ho pořídit znovu. Pero S Pen s nízkým zpožděním nabízí přirozený zážitek z psaní a umožní vám snadno si zapisovat nápady. Jeho precizní hrot také usnadňuje editaci a jemné dolaďování záběrů nejnovějšího videa. Doporučená maloobchodní cena je 899 Kč. 

Napájecí adaptér s rychlonabíjením (25 W)

Zkrátka připojte smartphone z rodiny Galaxy S21 5G a zapojte adaptér s koncovkou USB-C. Vysoká dávka energie zaručí, že se bude telefon superrychle nabíjet. V prodeji je v černé a bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 499 Kč.

Bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Pro

Když si chcete vychutnat perfektní hudební zážitek ze svého Galaxy S21 5G a navíc chcete elegantní design, sáhněte po špičkových bezdrátových sluchátkách Galaxy Buds Pro. Tato sluchátka se „špuntovou“ konstrukcí se vyznačují vynikajícím zvukem, špičkovou kvalitou hovorů, inteligentní technologií aktivního potlačení hluku (ANC) a bohatými možnostmi konektivity. V prodeji jsou od 29. ledna 2021, a to v černé, stříbrné a fialové barvě za doporučenou maloobchodní cenu 5 999 Kč. 

Bezdrátová nabíjecí podložka

Tenké provedení bezdrátové nabíječky usnadňuje doplňování energie po celý den. Nechte své oblíbené zařízení v pouzdře a dobíjejte jej pomocí 9W rychlého nabíjení. A až budete mít plně nabito, upozorní vás na to vestavěná LED dioda. Bezdrátovou nabíječku seženete v černé a bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 999 Kč.

Duální bezdrátová nabíječka

Díky speciálnímu místu na hodinky Galaxy můžete současně nabíjet hodinky a smartphone nebo hodinky a sluchátka. Díky rychlému 9W nabíjení doplní zařízení energii i v případě, že je zařízení v pouzdře. K dispozici je v černé či bílé barvě a doporučená maloobchodní cena je 1 299 Kč. 
 

Duální bezdrátová nabíječka
Duální bezdrátová nabíječka
: Samsung Electronics