Přejít k hlavnímu obsahu

GuardiaN se spojuje se SINNERS!

27. 1. 2021 | 19:42 Counter-Strike 2
Když se začalo spekulovat o konci Cannieho v SINNERS Esports, tak hned začala padat dvě legendární jména – oskar a GuardiaN. Novým pátým hráč se stal první jmenovaný, ale ten druhý se nyní také dostává ke kooperaci s nejlepším českým týmem a v tuto chvíli 32. nejlepším celkem světa.
GuardiaN
GuardiaN

Celý příběh začíná už více než půl roku zpátky. Koncem června jsme vás i my informovali o novém businessu Ladislava 'GuardiaN' Kovácse, konkrétně spuštění obchodu GetGear. Ten se zaměřuje na hráči prověřené produkty od značek HyperX, Xtrfy, ZOWIE nebo Logitech i oficiální výrobky týmů jako Fnatic, NiP nebo třeba legendárního Poláka pashyBicepse. Právě díky tomu, že se GetGear stal oficiálním lokálním prodejcem produktů Xtrfy se už v říjnu stal GuardiaNův eshop partnerem organizace SINNERS Esports„Jsme velice nadšeni z příležitosti pracovat s největší legendou naší scény,“ řekl tehdy generální manažer organizace Max Euler.

Tahle spolupráce je však pro rok 2021 ještě prohloubena. Z týmových bannerů na sociálních sítích zmizelo logo Xtrfy a naopak GetGear byl představen jako oficiální partner týmu na periferie. „GetGear je nadšený z toho, že může pracovat s organizací SINNERS Esports a pomoct jí k jejím cílům. Doufáme, že se jejím sestavám bude dařit a že dosáhnou velkých úspěchů. GetGear bude u toho!“ prohlásil nadšeně GuardiaN v oficiálním vyjádření. Max Euler jej následně doplnil, aby se i podporovatelé týmu měli v nové sezóně na co těšit: „Naši fanoušci mohou očekávat velmi kvalitní SINNERS merchandise a rádi jim pomůžeme dostat také ten nejlepší gaming gear.“

Snad jste si dle nadpisu nemysleli, že by se k týmu přidal jako hráč...? Tomáš 'oskar' Šťastný má přece stále co nabídnout a sám GuardiaN stále maká, aby si ještě alespoň jedno pořádné angažmá vybojoval, zatímco sedí na lavičce NAVI. I přesto je hezké vidět největší českou a slovenskou ikonu minulé dekády pod jednou střechou toho nejambicióznějšího týmu současnosti – a kdoví, třeba se tahle kooperace v budoucnu ještě nějak prohloubí.

Zdroj: sinners.gg
Štítky: SINNERS, GuardiaN
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.