Přejít k hlavnímu obsahu

Staň se českým reprezentantem ve FIFA 21. Kvalifikace začínají už tento týden

8. 3. 2021 | 13:00 EA SPORTS FC 24
Projekt eRepre zaštiťuje jediný oficiální reprezentační tým pod záštitou samotné Fotbalové asociace České republiky. Aktivity eRepre dříve byly především o reprezentaci v esportově méně populárním titulu eFootball PES, letos mají hráči možnost se stát také oficiálními reprezentanty přímo ve FIFĚ navázat tak na loňskou tvář nároďáku T9Lakyho. Kvalifikace už klepou na dveře.
eRepre FIFA
eRepre FIFA
Zdroj: grafika eRepre

Už koncem minulého roku se členy eRepre v eFootball PES stali Svatopluk 'Syky' Sýkora a Viktor 'Viwanner' Wanner. Daleko více sledovaná však bude kvalifikace nynější, která proběhne ve FIFĚ 21. Reprezentovat českou reprezentaci může naprosto každý, stačí si nenechat ujít jeden z otevřených kvalifikačních turnajů.

Celý proces kvalifikace odstartuje uzavřenou kvalifikací pro finalisty loňské FIFA kvalifikace eRepre. Z této kvalifikační cesty postoupí 3 nejlepší hráči do finále kvalifikace, do níž budou zařazeni také čtyři nejlepší čeští hráči podle žebříčku FIFA Global Series (k datu 4. března) a RIIJK jako vítěz MOL eCupu, tedy oficiálního českého poháru. Zbylých osm slotů doplní hráči z otevřených kvalifikací, které startují v polovině března. Celkem budou na programu čtyři turnaje naprosto pro všechny, do další fáze postoupí vždy jeho finalisté. Finálový event bude na programu 17. až 23. dubna, který po dvoufázových bojích určí nové české reprezentanty pro rok 2021.

Harmonogram kvalifikačních turnajů:

Štítky: eRepre
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.