Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer si nechal vytetovat Pokimane za donate 75 dolarů

9. 3. 2021 | 10:00 Twitch.tv
Lidé pro peníze a pozornost udělají spoustu šíleností. Jeden Twitch streamer si takto nechal nedávno vytetovat Pokimane poté, co mu jeho divák daroval 75 dolarů při velmi bizarním streamu.
Clint1717 / Pokimane
Clint1717 / Pokimane
Zdroj: koláž ze sociálních sítí Clintk55 a pokimanelol

Ačkoliv je Twitch primárně používaný gamery, můžete zde najít různé typy obsahu, zvláště pokud trochu více brouzdáte v sekci „Prostě pokec“. Většinou zde tvůrci obsahů mluví se svými fanoušky, objevují se tu ale zajímavé výjimky. Jednou z nich je streamer Clint1717, který umožňuje svým fanouškům za jejich dary zatočit kolem štěstí. V důsledku jednoho takového zatočení nyní jeho kůži zdobí jméno oblíbené streamerky Pokimane.

Clint1717 není moc známý, aktuálně má něco kolem 25 tisíc odběratelů. Donate na jeho kanále ve výši 75 dolarů uživatelům umožní zatočit si kolem štěstí s celkem 3 možnostmi, jimiž jsou „nic“, „absolutně nic“ nebo tetování. Jeden darující měl štěstí právě na tuto možnost, načež Clintova partnerka vytáhla tetovací pistoli a vytetovala jméno Pokimane na streamerova záda. Nyní s ním oblíbená streamerka zůstane po zbytek jeho života.

Ve videu níže můžete vidět, osud ke streamerovi nebyl dvakrát milý, jeho dolní část zad pokrývá řada zajímavých tetování. Někteří si myslí, že se jedná jenom o způsob, jak na sebe přilákat pozornost, a tetování jsou podvrh. Clint své diváky ujišťuje, že jsou skutečná. I když se jedná o trochu pochybný způsob vydělávání peněz, zdá se, že funguje. Streamer si na konci streamu přijde na docela pěkné množství peněz. Sama Pokimane se zatím nevyjádřila, co si myslí o tom, že její jméno zdobí něčí kůži, její reakci si ale dokážeme představit.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Pokimane