Přejít k hlavnímu obsahu

Polský prodejce elektroniky Consatche míří na český trh

19. 4. 2021 | 11:55 Magic: The Gathering Arena
Polský prodejce Consatche, jehož nabídka zahrnuje více než 10 000 produktů pro průmyslová odvětví, jako jsou IT, FMCG, domácnost a kancelář nebo lékařský průmysl, dnes oznámil, že bude expandovat i na český trh.
Consatche
Consatche
Zdroj: Consatche

Prodejce nyní působí výhradně na polském trhu, kde zajišťuje prodej velkých značek jako Dell, Microsoft, AMD nebo Unilever, u nichž garantuje nejlepší ceny. Jeho pole působnosti by se ale velmi brzy mělo změnit expanzí také na český trh. Pokud se o něm chcete ale dozvědět více ještě před jeho vstupem do Česka, navštivte web https://consatche.pl/, kde o něm najdete veškeré informace a můžete si prohlédnout také jeho portfolio produktů z průmyslového odvětví, počínaje vybavením kanceláří, IT řešeními a konče profesionálními dezinfekčními prostředky.

Consatche
Consatche
Zdroj: Consatche.pl

O společnosti Consatche

Consatche jsme založili v roce 2013, po mnoha letech získávání zkušeností s největšími mezinárodními distributory. Zvláště dbáme na to, aby každý člověk, který pracuje v našem týmu, měl odpovídající znalosti o odvětví a produktech, se kterými denně pracuje. Rozumíme podnikání a víme, jak důležité jsou znalosti a zkušenosti ve spolupráci s obchodními partnery.