Přejít k hlavnímu obsahu

Do Fortnite přichází týmy a hráči ze slavné NBA

21. 5. 2021 | 14:50 Fortnite
Epic Games si pro nás připravili další spolupráci, tentokrát se jedná o nejslavnější basketbalovou ligu NBA. Tento týden si můžete zahrát speciální herní mód Team Battles, ale od zítra dostanete i možnost si zakoupit unikátní skiny.
Fortnite NBA
Fortnite NBA
Zdroj: Epic Games

22. května ve dvě ráno našeho času si budete moct v Item Shopu koupit skiny všech třiceti NBA týmů. Zároveň však můžete nakoupit i různé basketbalové emoty a malé košíky jako backpack. Nezajímavější asi je, že dvě hvězdy NBA, Donovan Mitchell a Trae Young, si vybraly speciální bundle již existujících skinů.

Trae Young
Donovan Mitchell

V poslední době můžeme pozorovat velkou snahu o zmrtvýchvstání Fortnite pomocí zajímavých spoluprací. Stále více se vývojáři do hry snaží protlačit reálný svět sportu. V roce 2018 jsme si mohli koupit zajímavé NFL skiny, tento rok se ve hře objevily skiny fotbalových týmů a hráče Neymara Jr. Spolupráce s NBA není pro fanoušky žádné překvapení, protože během soudního sporu mezi Epic Games a společností Apple se objevil dokument s detaily spoluprací. Byla v něm i zmínka o basketbalové minihře v arcade stylu a o eventu s LeBronem Jamesem.

Epic Games navíc prohlásili, že 25. května vydají NBA obsah pro Fortnite Creative. Čekání si můžete zpříjemnit zabíjením raptorů ve skinu Toronto Raptors, dalšího NBA týmu.

Zdroj: theverge.com
Štítky: NBA