Přejít k hlavnímu obsahu

Tým sezóny z italské ligy je tady! Hlavním hráčem je jako už tradičně Cristiano Ronaldo

22. 5. 2021 | 16:52 EA SPORTS FC 24
Tým sezóny nadále pokračuje v plném proudu a po skvělé Bundeslize jsme se nyní dočkali italské Serie A. Hlavním hráčem je jako už tradičně Cristiano Ronaldo, ale samozřejmě nesmíme zapomenout ani na zbytek ligy, který se určitě znova dočká naprosto nabitého obsahu v podobě úkolů a SBC karet. Také se pozastavíme nad celkem zajímavou kauzou na Twitteru ohledně Achrafa Hakimiho.
Serie A TOTS je tady!
Serie A TOTS je tady!
Zdroj: EA Sports

Včerejší večer nám přinesl další pokračování v rámci Týmu sezóny. Tentokrát italskou Serii A, která je každoročně středobodem pozornosti díky svým hvězdným hráčům. Tou nejlepší kartou se samozřejmě stal Cristiano Ronaldo. Ovšem ani zbytek týmu není úplně k zahození a můžeme znovu očekávat nové úkolové a SBC karty. EA Sports se poučilo z katastrofálního Premier League TOTS a nyní dělá vše pro to, aby byla celá komunita spokojená. Obzvláště vděční budou slovenští hráči FIFY, protože do výběru se dostal stoper Milan Škriniar.

Během prvního dne Serie A TOTS máme dvě úkolové karty a jednu v SBC sekci. Úkolovou kartou pro mód Přátelských zápasů se stává Nicolò Barella, který vypadá naprosto famózně. Pro Squad Battles byl vybrán útočník Lazia Řím Felipe Caicedo, který je jedna z těch jednodušších a nejlepších singleplayer karet na zkompletování, jakou jsme zatím měli v rámci TOTS. V SBC sekci najdeme Hirvinga Lozana, který po povedené sezóně dostává nádhernou kartu, která není ani nijak extrémně drahá.

Kompletní Serie A TOTS
Kompletní Serie A TOTS
Foto: EA Sports

Nyní už k menšímu dramatu, které se včera odehrálo na Twitteru. Jeden z nejlepších hráčů Interu Milán Achraf Hakimi předváděl po celou sezónu skvělé výkony a bylo překvapením, když jsme ho včera neviděli v hlavním týmu Serie A TOTS. Horší část tohoto nepříjemného překvapení je to, že sám Hakimi si toho všiml a na Twitteru se pustil do EA Sports. Je vysoká pravděpodobnost, že se Hakimi objeví ještě jako úkolová/SBC karta, ale pouštět se do EA Sports ohledně FIFY je něco, co není úplně nejlepší pro následné spolupráce hráčů a klubů. My nyní můžeme jen čekat, zda se EA rozhodnou udělat správnou věc a někde vydají jeho TOTS kartu.

Štítky: TOTS, EA Sports
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.