Přejít k hlavnímu obsahu

Jak splnit Foreshadowing Challenges?

30. 5. 2021 | 10:15 Fortnite
Šestá sezóna se již pomalu blíží ke svému konci a Epic Games tento týden vydali poslední update. Mimo vrácení dual pistolek do hry update konečně přinesl Foreshadowing Challenges, o kterých byla zmínka už v předešlých updatech. Zjistili jsme pro vás, jak všechny challenge jednoduše splnit.
Zřícená Helikoptéra
Zřícená Helikoptéra
Zdroj: Epic Games

Epic Games vydali přesně 5 výzev, které hráči mají splnit. Jelikož tyto challenge vyšly takto těsně před novou sezonou a motivem připomínají konspirační teorie o mimozemšťanech, mohly by sloužit jako nápověda právě na téma sedmé sezóny:

  • oprav zničené teleskopy
  • prošetři zřícenou helikoptéru
  • použij CB rádio
  • umísti cedule s varováním na kruhy v polích
  • znič strašidelné TV sety

Zničených teleskopů je na mapě celkem sedm, ale vám stačí opravit jich pět. Musíte si ale dát pozor, protože každá oprava vyžaduje 20 železa. Zřícená helikoptéra se nachází na půli cesty mezi Lazy Lake a Slurpy Swamp. Když helikoptéru prohlédnete a interagujete s ní, přijde vám podivná radiová zpráva. Dále musíte použít všech pět CB rádií, které jsou položené na stolech na krajích mapy. Varovné cedule je potřeba položit do kruhů v polích, které najdete v Colossal Crops. Nakonec musíte zničit všech pět strašidelných televizí, které přehrávají zakázané vysílání. Kompletní mapu s jednotlivými objekty naleznete níže.

Mapa challengí
Mapa challengí
Zdroj: Epic Games