Přejít k hlavnímu obsahu

TOTS z francouzské ligy je tady. Neymar, Mbappe a Ben Yedder jsou jasným cílem pro každého

30. 5. 2021 | 15:11 EA SPORTS FC 24
TOTS promo se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci a předposlední zastávkou je francouzská Ligue 1. Hlavní tým je naprosto nabitý kvalitními hráči, jako jsou Neymar, Mbappe, Ben Yedder nebo Depay. Trochu smutnější část přichází ohledně vydaného obsahu mimo hlavní tým.
Ligue 1 TOTS je tady!
Ligue 1 TOTS je tady!
Zdroj: EA Sports

Cyklus Týmu sezóny se pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Francouzská Ligue 1 uzavírá poslední ligové TOTS a poté nás už čeká jenom Ultimate TOTS, ve kterém najdeme ty nejlepší vydané karty ze všech lig pohromadě. Nyní už k samotné Francii. Jako už je tradicí, tak Neymar a Mbappé jsou hlavními tahouny celého výběru, zapomenout ale nesmíme ani na Ben Yeddera, který byl vloni velice populární a i letos vypadá hodně dobře, stejně jako Memphise Depaye, který je každým rokem lepší a lepší.

Zbytek obsahu je ovšem to, kde nejeden hráč narazí na problém. Kromě jednoho SBC pro Houssema Aouara a úkolové karty Presnela Kimpembeho jsme se od EA Sports ničeho jiného nedočkali. Navíc zmizely i denní SBC, na kterých se někdy dalo solidně vydělat. Na jednu stranu se to dá pochopit vzhledem k tomu, že proběhlo finále Ligy Mistrů. I tak se ale nezbývá než divit, proč EA upustili od tolik úspěšného obsahu, který celá komunita chválila.

Kompletní Ligue 1 TOTS
Kompletní Ligue 1 TOTS
Foto: EA Sports
Štítky: TOTS
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.