Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung představuje nové členy portfolia Samsung Galaxy Tab

2. 6. 2021 | 08:00 Všechny hry
Společnost Samsung představuje nejnovější přírůstky do svého portfolia tabletů – Galaxy Tab S7 FE 5G a Galaxy Tab A7 Lite.
Samsung Electronics
Samsung Electronics
Zdroj: Samsung Electronics

Galaxy Tab S7 FE 5G přebírá oblíbené vlastnosti a funkce z modelu Galaxy Tab S7 včetně velkého displeje pro zábavu, kreativní práci a multitasking. Pro ty, kdo hledají kompaktní tablet na cesty, je určen model Galaxy Tab A7 Lite. Model Galaxy Tab S7 FE bude dostupný v České republice v 5G verzi od konce června ve čtyřech barvách (černá, stříbrná, zelená a růžová) za doporučenou maloobchodní cenu 16 999 Kč. Model Galaxy Tab A7 Lite se bude prodávat od 18. června 2021 v šedé a stříbrné barvě za doporučenou maloobchodní cenu 4 399 Kč ve Wi-fi verzi, a 5 199 Kč v LTE verzi.

„Poptávka po tabletech stále roste. Uživatelé hledají zařízení, která udrží krok s jejich kreativním a rušným životním stylem, ať už jde o studium na dálku, spojení s přáteli nebo soukromou zábavu,“ řekl Woncheol Cha, viceprezident a vedoucí skupiny Experience Planning Team, Mobile Communications Business, v Samsung Electronics. „Jsme rádi, že můžeme zákazníkům poskytnout technologie, které potřebují, aby prožili každý den opravdu naplno. Modely Galaxy Tab S7 FE 5G a Galaxy Tab A7 Lite mají spoustu skvělých funkcí navržených pro každodenní potřeby uživatelů.“

Galaxy Tab S7 FE 5G
Galaxy Tab S7 FE 5G
Zdroj: Samsung Electronics

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G

Posláním Galaxy Tab S7 FE 5G je poskytnout zákazníkům funkce, které mají rádi, za dostupnou cenu. Tento tablet vychází vstříc nejčastějším přáním uživatelů a je vybaven velkým 12,4palcovým displejem2, který je ideální pro přechod na vyšší úroveň zábavy, produktivity a kreativity.

Když nastane čas vrátit se ke každodenní pracovní dřině, můžete se spolehnout, že s Galaxy Tab S7 FE 5G zůstanete stále produktivní. Součástí balení je pero S Pen, se kterým dokážete naplno využívat velký displej tabletu a plnit úkoly mnohem efektivněji. Díky aplikaci Samsung Notes můžete snadno převádět ručně psané poznámky na obrazovce přímo na text. Udržujte si v poznámkách pořádek pomocí automatických značek a používejte chytré vyhledávání pro okamžité nalezení přesně té poznámky, kterou potřebujete – bez ohledu na to, zda byla napsaná na klávesnici, nebo rukou.

Pokud kvůli studiu nebo pracovnímu projektu musíte na displeji otevřít více oken nebo aplikací najednou, nemusíte mít obavy – Galaxy Tab S7 FE 5G to lehce zvládne. S funkcí Multi-Active Window můžete otevřít až tři aplikace najednou. Můžete například procházet web, psát si poznámky, a ještě streamovat video – to vše na jedné obrazovce. Funkce App Pair v Multi-Active Window umožňuje také uložit často používanou kombinaci aplikací a pak je rychle společně spustit.

Galaxy Tab S7 FE 5G uspokojí i náročné uživatele, kteří hledají ještě více způsobů, jak maximalizovat svoji produktivitu. S nástrojem Samsung DeX a ochranným krytem s klávesnicí můžete tablet používat stejně jako notebook a zpracovávat seznam úkolů v uživatelském rozhraní, které se podobá prostředí, jaké znáte z běžného počítače. Díky funkci Second screen můžete také přeměnit Galaxy Tab S7 FE 5G na další displej počítače, abyste si zvětšili pracovní plochu a udělali ještě více práce.

Galaxy Tab S7 FE 5G
Galaxy Tab S7 FE 5G
Zdroj: Samsung Electronics

Když přijde inspirace, má Galaxy Tab S7 FE 5G nástroje, které rozvinou váš tvůrčí potenciál. Aplikace Clip Studio Paint a Canva spolupracují s perem S Pen a umožňují kreslit přesné a detailní kresby a návrhy. Díky bezplatné šestiměsíční zkušební verzi pro nové uživatele aplikace Clip Studio Paint v sobě můžete objevit nové talenty a vyzkoušet si digitální umění. Pro náročné zapisovatele poznámek je zdarma k dispozici také aplikace Noteshelf, která umožňuje vytvářet s perem S Pen podrobné barevné poznámky, které přesně zachytí vaše myšlenky.

Tablet Galaxy Tab S7 FE 5G má stejně elegantní a stylový kovový povrch jako celá řada Tab S7 a je dodáván ve čtyřech nádherných barvách, abyste si mohli vybrat tu, která nejlépe ladí s vaším osobním stylem: černá (Mystic Black), stříbrná (Mystic Silver), zelená (Mystic Green) a růžová (Mystic Pink). I přes velký displej se Galaxy Tab S7 FE 5G může pochlubit tenkým profilem a nízkou hmotností. Díky výkonné baterii můžete snadno streamovat, pracovat a tvořit, aniž byste museli hledat blízkou elektrickou zásuvku.

Galaxy Tab A7 Lite
Galaxy Tab A7 Lite
Zdroj: Samsung Electronics

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab A7 Lite je cenově dostupný, snadno přenosný společník pro sledování multimediálního obsahu i hraní na cestách. Kompaktní tablet s 8,7palcovým displejem umístěným v elegantním a odolném kovovém krytu s tenkými rámečky je mimořádně mobilní. Dvojice výkonných reproduktorů s technologií Dolby Atmos vás rychle vtáhne do děje při sledování oblíbených filmů a pořadů nebo hraní her.

Díky internímu úložišti s možností rozšíření až na 1 TB pomocí karty MicroSD máte k dispozici dostatek místa pro veškerý váš oblíbený obsah, o jehož plynulé a rychlé přehrávání se postará osmijádrový procesor. Baterie s dlouhou výdrží, 15W adaptivní rychlé nabíjení a volitelná možnost LTE připojení dělají z Galaxy Tab A7 Lite skvělé zařízení pro sledování nového trendy seriálu nebo hraní her na cestách. Tento tablet s odolným kovovým krytem a tenkým rámečkem je dodáván v šedé a stříbrné barvě.

Galaxy Tab A7 Lite
Galaxy Tab A7 Lite
Zdroj: Samsung Electronics

Ekosystém Galaxy

Nové tablety Galaxy Tab S7 FE 5G a Galaxy Tab A7 Lite bezproblémově spolupracují s celým ekosystémem zařízení Galaxy – od telefonů až po sluchátka. Přijímejte hovory nebo posílejte a přijímejte textové zprávy prostřednictvím svého účtu Samsung na tabletu, i když je váš smartphone mimo dosah. Snadno kopírujte a vkládejte text nebo obrázky mezi zařízeními. S prohlížečem Samsung Internet můžete snadno přecházet od prohlížení webu na telefonu k prohlížení na displeji tabletu Galaxy Tab S7 FE 5G nebo Galaxy Tab A7 Lite. Pokud posloucháte hudbu nebo sledujete video na tabletu Galaxy Tab S7 FE 5G nebo Galaxy Tab A7 Lite a potřebujete přijmout hovor na smartphonu, sluchátka Galaxy Buds se umí automaticky přepnout na druhé zařízení.

Štítky: Samsung