Přejít k hlavnímu obsahu

Esportová stanice Chuck TV dorazila na televizní obrazovky

8. 6. 2021 | 13:47 Všechny hry
Nová hybridní televize CHUCK TV zahájila své vysílání pro všechny příznivce esportu a nových technologií. Televize začala své vysílání v první polovině května a za tu dobu si nashromáždila značný počet pravidelných diváků.
CHUCK TV
CHUCK TV
Zdroj: oficiální fotografie

Esportovou televizi CHUCK TV si již po půl měsíci svého fungování zařazují do své nabídky i největší české a slovenské telekomunikační služby (Orange, Magio, UPC a Vodafone). Celé vysílání je ve standartní kvalitě 4K a HD. Kanál má za sebou testovací období, ve kterém se ještě muselo opravit pár technických a obsahových nedostatků a sledovat ho lidé mohli pouze prostřednictvím online hráčské platformy. Díky těmto úpravám je tedy konečně možné již od prvního června CHUCKTV sledovat také na televizních obrazovkách.

"Platforma CHUCK TV je svým tematickým zaměřením a programovou strukturou nejen v našem regionu, ale i v okolních krajinách absolutně unikátní. Esporty se stávají fenoménem a uvažuje se dokonce o jejich zařazení mezi olympijské sporty. V současnosti už jen těžko najdete mladého člověka, který by nehrál, nebo alespoň nesledoval streamy úspěšných hráčů. Dnes se v této oblasti pohybují dokonce i mezinárodní celebrity, podobně jako je třeba ve světě hudby a filmů. My bychom však byli rádi, aby diváci nejen bezmyšlenkovitě sledovali zápas jiných hráčů, ale aby se díky našim relacím dozvěděli i zajímavosti z herního prostředí, novinky ze světa technologií a navíc se i dobře zabavili. Nezapomínáme však ani na potřebu reálného sportu a zdravého pohybu, a přesně k tomu bychom chtěli i my vést naše diváky, aby se nezasekli ve virtuálním světě a vnímali i reálný život okolo sebe," vysvětluje kreativní ředitel CHUCK TV, Julius Karaffa.

CHUCK TV
CHUCK TV
Foto: CHUCK TV

CHUCK TV také navíc spolupracuje s esportovou agenturou Yvents, Slovenskou asociací elektronických sportů a Českou asociací esportu, díky čemuž téměř denně vysílá živě turnaje a ligy, jako například Y-Games PRO Series, Tipsport COOL ligu, Univerzitní mistrovství Slovenské republiky, Českou a Slovenskou středoškolskou ligu, Firemní esportovou ligu a další. Herní turnaje v mnoho známých hrách jsou komentovány v nově vybudovaném designovém studiu CHUCK TV, které má špičkové hráčské vybavení a má kapacitu až pro deset hráčů. V současnosti se premiérový program vysílá pouze v odpoledních hodinách a dopoledne se opakuje program z předešlých dní, postupně se však bude vysílací čas prodlužovat a přidá se nový, zajímavý obsah.

Na co se můžeme těšit v červnu?

Měsíc červen si pro nás přichystá spoustu zajímavých akcí, které si rozhodně nesmíte nechat ujít:

  • 1. 6. - AXE COOL Liga skupina C
  • 6. 6. - AORUS MČR Tour 1. kvalifikace
  • 8. 6. - AXE COOL Liga skupina D
  • 12. 6. - Guseppe MČR Tour finále
  • 13. 6. - Guseppe MČR Tour finále
  • 22. 6. - AXE COOL Liga čtvrtfinále
  • 25. 6. - Samsung MČR BS Midseason
  • 26. 6. - Samsung MČR BS Midseason
  • 27. 6. - AXE COOL Liga finále

Kromě esportových turnajů vysílá CHUCK TV i množství vlastních relací zaměřených převážně na novinky z oblasti her, moderních technologií, filmů, hudby a životního stylu hráčské komunity. Na své si přijdou i příznivci motorismu a motorsportu díky spolupráci s redakcí Top Speed a organizátorem virtuálních závodů GT3 a TCR Digital motorsport SK. Mnohé určitě potěší víkendová DJ LIVE show s Milanem Lieskovským, Drahosem a Johnnym de City, či pikantní, mládeži nepřístupná noční show Naostro s Osťem a jeho hosty. Nezapomnělo se však ani na mladší publikum, v poklidnějších hodinách jsou relace a výběr her přizpůsobené pro věkovou kategorii pod 18 let.

Zdroj: chucktv.eu
Štítky: CHUCK TV