Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes končí Startovač na podporu Bulánků 2.0. Vybralo se více než 7 milionů korun

16. 6. 2021 | 15:03 Všechny hry
Když před měsícem oznámili tvůrci populárních Bulánků plány na druhý díl, vzbudilo to v české herní komunitě velké ohlasy. Bulánkům 2.0 se tak dostalo na Startovači obrovské podpory a vybralo se více než 7 milionů korun.
Bulánci 2.0
Bulánci 2.0
Zdroj: Facebook: Bulánci

O tom, že byly prosby fanoušků vyslyšeny a vychází nový díl ikonické hry, jsme informovali krátce po jeho oznámení. Po 20 letech od vydání prvního dílu hry tvůrci oznámili prostřednictvím svého Facebooku, že chystají pokračování. Nepůjde o obyčejný "remake", hra se dočká řady novinek a vylepšení, jejichž počet se ještě rozrostl s tím, jak se vybírala stále vyšší a vyšší částka.

Noví Bulánci budou mít jak singleplayerovou, tak multiplayerovou verzi. Těšit se můžete na řadu nových levelů, týmové přestřelky i dobývací mód. Hra navíc nebude výhradně pro uživatele počítačů, dočkají se i ti, kdo vlastní konzole. Jak už bylo zmíněno, s nečekanou podporou přišly další milníky a odměny, které byly postupně překonávány. Přibude tak třeba speciální skin a Brutal mód pro ty, kdo Bulánky podpořili, fotbalová hra nebo herní mód Battle Royale. 

Původní cíl byl půl milionu Kč, který byl ale záhy překonán. Částka se vybrala v řádu hodin od začátku projektu. Zanedlouho projekt na Startovači končí, komunita přispěla přes 7 milionů korun, tedy více než 1400 % toho, co bylo zpočátku v plánu. Pro zajímavost Bulánci překonali rekord nejvyšší vybrané částky v historii Startovače. Budeme se tedy těšit na nové vydání této oblíbené hry a věříme, že přinese hodiny a hodiny zábavy stejně jako její předchůdce. 

Jedná se o nejvyšší vybranou částku v historii Startovače.
Jedná se o nejvyšší vybranou částku v historii Startovače.
Zdroj: Startovač: Bulánci
Štítky: Bulánci,