Přejít k hlavnímu obsahu

Kde všude se nachází skenery na tělo ve Fortnite?

17. 6. 2021 | 12:35 Fortnite
Epic Games změnili legendární systém úkolů ve hře Fortnite tím, že spustili novou, tedy sedmou sezónu. V předchozích sezónách měli hráči jeden úkol, ale jejich množství bylo pro každou fázi výzev jiné. V této nově spuštěné sezóně jsou však všechny fáze legendárního úkolu úplně jiné a nesouvisí tak absolutně se sezónami předchozími.
Skener na tělo
Skener na tělo
Zdroj: https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/home

Fortnite spustil novou sedmou sezónu a s tou přichází také spoustu herních změn. Hráče nejvíce překvapila změna úkolů, protože v této sezóně jsou všechny fáze legendárního úkolu úplně jiné a nesouvisí spolu. Vypadá to tedy, že epické úkoly budou v nové sezóně vysílány každé úterý a legendární úkoly budou vysílány vždy ve středu. Jedna z výzev vyžaduje, aby hráči vstoupili na skener těla a všechny jeho polohy si zde ukážeme.

Kde všude se skenery těla nacházejí?

Skenery těla byly do hry přidány spuštěním nové Fortnite sezóny. Existují různá místa, kde tyto skenery najít, řídit se můžeme pomocí seznamu:

  • Discovery Dish
  • Deep Woods Dish
  • Dinky Dish
  • Dockside Dish
  • Defiant Dish
  • Destined Dish
Mapa umístění skenerů
Mapa umístění skenerů
Foto: Epicgames

Toto je celkem sedm různých míst, kde se skenery těla dají najít. Pokud chcete výzvu dokončit, stačí pouze jednou vstoupit na skener těla. Když se na skener postavíte před eventem, neudělá nic. Až tato výzva však bude aktivní, existuje šance, že vydá zvuk, nebo gesto. Pro vás, kteří nevíte jak tělový skener ve hře vypadá, vypadá nějak takhle:

Tělový skener
Tělový skener
Foto: Epicgames

Z neznámého důvodu jsou vždy umístěny v rohu místnosti, a nikdy nejsou v hlavní budově města, ale jen v menší vedlejší budově. Dokončení této výzvy by vám nemělo trvat dlouho, avšak když narazíte na další hráče, mohou vám plnění tohoto úkolu znepříjemnit.