Přejít k hlavnímu obsahu

První Guseppe MČR Tour je za námi, tady je výběr toho nejdůležitějšího

16. 6. 2021 | 22:02 League of Legends
Pojďte se společně s námi podívat na rekapitulaci první zastávky Guseppe MČR Tour. Ideální by bylo začít od kvalifikací, tedy od samotného začátku cesty, vedoucí až na samotné MČR. Vítězství v otevřených kvalifikacích garantovalo místo v závěrečném finále, ale bohužel ani jeden z kvalifikovaných týmů nedokázal vyhrát nad ani jedním z pozvaných týmů. Legendy tak potvrdily svou dominanci.
Podívejte se s námi na recap z první Guseppe MČR Tour
Podívejte se s námi na recap z první Guseppe MČR Tour
Zdroj: mcrpc.cz

Přestože výsledky klání probíhajícího v rámci první zastávky Guseppe MČR tour nepřekvapila, i tak jsme se dočkali pár hodně napínavých soubojů. Ať už se jednalo o eSuba Academy, kteří dokázali v otevíracím zápase porazit SINNERS, nebo o překvapivě soutěživé Inaequalis, jenž ukázali, že ambice na léto mají určitě velké a pokusí se i o TOP4 pozici v Mastercard Hitpoint Masters.

Zklamáním turnaje by se dal nazvat výkon týmu Vikingekrig Esports, kteří se nezdáli skoro být ani na stejné úrovni jako například eSuba, SINNERS nebo Inaequalis. Částečně se to asi dá připsat i tomu faktu, že vikingové přišli o svůj coaching staff a dokonce o topaře, takže je nyní bude čekat další část snahy o znovu sestavení fungujícího celku.

Favority celého turnaje určitě byly dva týmy - eSuba a SINNERS. Mezitím, co eSuba naprosto dominovala v průběhu celého finálového víkendu, SINNERS párkrát zakopli a málem se ani nedostali do závěrečného finále. Rovněž i jejich výkon by se dal nazvat zklamáním, ale zase na druhou stranu mají v týmu několik zahraničních posil, takže ještě bude potřeba vybudovat týmovou komunikaci a dost možná se už příště dočkáme od týmu v červeném naprosto jiných výkonů.

Samozřejmě nemůžeme zapomenout na eSubu, která i s trojicí nových hráčů naprosto ovládla první Guseppe MČR Tour. Nedá se ani vyzvednout výkon jednotlivců, protože celý tým hrál skvěle a chyby dělali jen opravdu vzácně. Vlastně za celý turnaj prohráli jen jednu jedinou hru a to až ve finále proti SINNERS, které stejně nakonec s přehledem porazili 3:1.

Další Guseppe MČR Tour startuje již 17. července první otevřenou kvalifikací. Už teď víme, že prvním postupujícím týmem na Vodafone MČR se stala eSuba, ale souboj o druhého postupujícího bude určitě napínavý. Dokáží SINNERS do další Guseppe MČR Tour najít formu a předvést podobný výkon jako modrá krev?

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR, eSuba, SINNERS
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.