Přejít k hlavnímu obsahu

Velké změny v týmu Liquid! Rezignace trenéra a výměna junglerů

25. 6. 2021 | 15:00 League of Legends
Během včerejšího vyjádření Team Liquid nám byla oznámena dvojice velkých novinek. Tou první je rezignace Joshua “Jatt” Leesmana z pozice hlavního trenéra. Druhá, o něco zásadnější změna, je další prodloužení absence Santorina, který i nadále prochází zdravotními problémy. Rovněž jsme se dozvěděli jeho náhradu v džungli.
Jatt opouští Team Liquid!
Jatt opouští Team Liquid!
Zdroj: Riot Games

Po neúspěchu v jarní části se jedna z největších amerických organizací rozhodla provést pár změn. Výměna trenéru je trochu překvapivá, ale asi pochopitelná. Týmu se nedaří podle jejich představ a samotní hráči se chovají velice zvláštně. Ať už se jedná o egoistické výroky, kterými se předvedl Tactical, nebo celé drama okolo Alphariho a jeho přesunutí na lavičku.

Tou trochu citlivější změnou je výměna junglerů. Santorinovy zdravotní potíže nadále pokračují a není schopen momentálně hrát na té nejvyšší úrovni. Už v minulosti za něj musel nastoupit jungler Armao, který působí v Team Liquid Academy, a ani tentokrát tomu není jinak. To, jak dlouho bude Santorin mimo, není vůbec specifikováno a on sám to pravděpodobně netuší.

Podle jeho vyjádření se jedná o těžké bolesti hlavy a nepříjemný tlak v průběhu dne. Rovněž má v plánu najít si nějakého specialistu, který by mu mohl pomoct vyřešit tyto bolesti. Není to ovšem poprvé, kdy toto nastalo. Už před semifinále jarní části musela nastat tahle výměna a pokud zde znovu nebude dobrá souhra, tak se může stát, že Team Liquid budou mít problém se vůbec kvalifikovat na světový šampionát.

Štítky: lcs, team liquid, Santorin
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.