Přejít k hlavnímu obsahu

Jak získat Lokiho skin ve Fortnite? Poradíme, jak na to

29. 6. 2021 | 07:00 Fortnite
Potvrzeno, Lokiho skin se objeví ve Fortnite. Lidé na tento charakter dlouho čekali a skin konečně do světa Fortnite dorazil. Fanoušci Marvelu budou zajisté toužit po tom, tento skin vlastnit. Jeho získání není ale vůbec těžké. Ve hře by měl být k získání 30. června, tedy už zítra!
Fortnite Loki
Fortnite Loki
Zdroj: Fortnite.com

Poprvé jsme mohli Lokiho vidět na načítací obrazovce sezóny 6 a mnoho fanoušků proto trpělivě čekalo, až skin konečně přijde do hry. Nyní, v rozjeté sezóně 7 jsme se konečně všichni dočkali. Jelikož má Loki svůj vlastní seriál, který se momentálně vysílá na Disney+, tak načasování celkem dává smysl. 

Jak získat skin Fortnite Loki?

Všichni fanoušci Marvelu budou moci získat tento skin, jakožto součást předplatného Fortnite Crew. Pokud jste tedy členem v období července, objeví se vám skin Lokiho v inventáři. Co vám pro získání tedy stačí?

  1. Otevřete Fortnite na vašem primárním zařízení
  2. Přejděte na kartu Fortnite Crew a zaregistrujte se, za měsíční poplatek si lze účet aktivovat
  3. Poté se přihlaste do Fortnite na svém primárním zařízení kdykoliv během července a skin Lokiho se automaticky objeví ve vašem inventáři 
  4. Jakmile si na primárním zařízení skin vyzvednete, získáte k němu poté přístup na jakémkoliv zařízení

Jak bude skin Lokiho ve hře vypadat?

Lokiho skin byl vůbec poprvé představen 28. června a i když to není ve stylu show Disney+, Epic Games věří, že to bude stále obrovský hit pro fanoušky Marvelu. Na základě předchozích balíčků Fortnite Crew bude tento skin s největší pravděpodobností k mání již 30. června 2021 a to v 17:00. Od této doby zůstane k vyzvednutí pro členy Fortnite Crew až do konce července.

Spousta hráčů předpokládala, že tato sezóna bude vyhrazena pouze pro DC, vzhledem k tomu, že se v Battle Passu sezóny 7 objeví Superman jako tajný skin. Každopádně je dobré vidět, že vztah Epic Games s Marvelem je pořád silný.

Fortnite spolupráce s Marvel
Fortnite spolupráce s Marvel
Foto: Fortnite.com