Přejít k hlavnímu obsahu

AORUS MČR Tour je v plném proudu! Všichni favorité postoupili do Mistrovské části

2. 7. 2021 | 18:45 Counter-Strike 2
Druhá zastávka letošní MČR sezóny je tady. Už během prvního červencového víkendu poznáme dalšího účastníka Vodafone MČR 2021. K tomuto snu ale vede pro všech 16 soutěžících dlouhá cesta, o jejímž osudu se začalo rozhodovat v pátečním podvečeru.
AORUS MČR Tour - rozřazovací část
AORUS MČR Tour - rozřazovací část
Zdroj: grafika PLAYzone

Je to tady! První červencový víkend pomalu začíná a s ním i finále AORUS MČR Tour, které s sebou přináší další vstupenku na Vodafone MČR Tour 2021. K tomu, aby ji jeden z 16 zúčastněných celků obdržel, je nutné zvítězit v úvodním rozřazovacím zápase. Těch bude vzhledem k počtu týmů hned osm a týmům určí osud po celý zbytek turnaje. Kdo vyhraje, zamíří do Mistrovské části, kde bude ve hře zmiňovaná vstupenka na MČR, tým s prohrou už naopak bude moct smět bojovat „pouze“ o MČR body ve Vyzyvatelské (Challenger) části. 

Všech osm soubojů bylo náhodně nalosováno ještě před samotným startem na sociálních sítí MČR. Mezi sebou se v BO3 duelech potkají týmy z prvního a čtvrtého, respektive druhého a třetího koše. Po skončení všech osmi zápasů se celky v každé části rozdělí do dvou skupin podle čísel zápasů, které najdete níže v rozpise. Skupina A se tedy v Mistrovské i Challenger fázi vytvoří podle klíče 1-3-5-7, skupina B pak podle zbývajících čísel 2-4-6-8.

Do Mistrovské části by měly určitě postoupit týmy z prvního koše - ENTERPRISE, eSuba, Dark Tigers a i Dynamo Eclot, kteří to však proti NecroRaisers nebudou mít vůbec jednoduché. Dále by také podle papírových předpokladů měli jít i eEriness MARVO, GLORE a Universe. Asi nejvyrovnanější průběh čekáme od zápasu mezi DEFEATERS a mixem NedocenenéTalenty, kde se opět objeví dvě známá jména HenkkyG a NaturalG. Určitě se tak máme na co těšit!

Živé víkendové přenosy odstartuje v 18:00 souboj mezi ENTERPRISE a eSuba Youngsters, komentáře se zhostí duo Tomáš  'sTORM' Svoboda a Ondřej 'Lelek' Kvarda. Určitě neváhejte přijít, začínáme krátce před osmnáctou hodinou. Pokud vám už navíc bylo 18, můžete si nejen na tento, ale na všechny streamované zápasy vsadit živě u sázkové kanceláře Tipsport.

O výsledcích všech zápasů vás budeme informovat aktualizacemi zde a v Zápasovníku, který vám po celý turnaj nabídne detailnější statistiky.

Páteční rozřazovací zápasy finále AORUS MČR Tour od 18 hodin:

Obě části turnaje poté pokračují ještě během pátečního večera, kdy vám z osmi duelů prvního kola skupinové fáze přineseme živě souboj vítězů ze zápasů eSuba vs. E-RIVALS a DEFEATERS vs. NedocenenéTalenty.

Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Foto: MČR
Štítky: AORUS, MČR
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.