Přejít k hlavnímu obsahu

To byla jízda! Saint_SB10 to zcela nečekaně dotáhl k titulu šampiona Big Shock! COOL Poháru

11. 7. 2021 | 19:17 EA SPORTS FC 24
První hrací den Big Shock! FIFA COOL Poháru je za námi. Osm streamovaných zápasů nabídlo parádní podívanou, kterou však nepřežili všichni favorité. Před nedělním vyvrcholením však sobotní dění přineslo tu nejlepší pozvánku na samotné nedělní vyvrcholení. Hráči jako Seron, Emerickson nebo Caster slibují parádní podívanou!
FIFA COOL LIGA
FIFA COOL LIGA
Zdroj: FIFA COOL LIGA

Na konci června proběhly poslední hrací dny letošní AXE COOL ligy, jejíž šampionem se ve finále stal Emerickson, reprezentant červených barev pražské Sparty. Teď už se ale přesouváme k premiérovému ročníku Big Shock! COOL Poháru, který se dostává do streamované fáze. Do poháru se mohl přihlásit úplně každý a postoupit tak do pokročilé části, kde se přidali ti nejlepší ligoví hráči. Mezi nejlepší šestnáctkou chyběl eFotbalista roku T9Laky, naopak se zde objevuje mnoho nováčků. Uspěje někdo z nich, nebo si výhru odnese někdo slavnější?

Sobotní den byl ve znamení osmifinále, tedy boje osmi pozvaných hráčů proti osmi vyzyvatelům. Hned ve třech případech se dočkal hráč výhry hráč psaný jako hostující, největším překvapením je postup hráče s přezdívkou Saint_SB10, u zbytku se nejedná o neznámá jména. Postupný sled osmi zápasů vykrystalizoval složení nedělního finálového dne, kde se postupně odehrají čtvrtfinálové, semifinálové, bronzové i finálové boje. Stejně jako v sobotu, začínáme opět ve 14:20, premiérového šampiona nové soutěže poznáme okolo deváté hodiny.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 20 000 Kč
  • 2. místo: 10 000 Kč
  • 3. místo: 5 000 Kč
  • 4. místo: 5 000 Kč

Vyvrcholení poháru provází trojice ve složení Tomáš "TheHateris" Rys, Filip "Koozy" Lejček a Jakub "Kanylee" Jícha. Určitě je se na co těšit, tak nezapomeň dorazit a trochu rozpohybovat náš obrozený kanál!

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.