Přejít k hlavnímu obsahu

Snoop Dogg měl během posledních tří streamů ztlumený mikrofon. Ničeho si ale zatím nevšiml

21. 7. 2021 | 07:00 Twitch.tv
Známý rapper Snoop Dogg má podobně jako řada dalších celebrit rád videohry. Mezi jeho občasné koníčky patří také streamování na Twitchi, jemuž se věnuje zejména v posledních měsících. Zatím ale, zda se, nevychytal úplně všechny mouchy.
Snoop Dogg
Snoop Dogg
Zdroj: Snoop Dogg

Celebrita se objeví na streamu několikrát týdně a hraje Madden NFL, což samo o sobě jeho fanouškům přináší radost. Občas je ale rapper něčím ozvláštní, jako třeba když před pár měsíci rage quitnul po pouhých 15 minutách strémování, následujících 7 hodin pak streamoval prázdnou židli.

Nedávno se Snoop Dogg se svým herním setupem a streamovacím vybavením přesunul na nové místo. Vypadá to, že s tím ale přišly technické potíže. V jednom z posledních vysílání měl zpěvák ztlumený mikrofon. Jelikož měl funkci chatu vypnutou, sledující mu neměli jak říct, co se děje. Streamoval tudíž více než hodinu v úplném tichu.

Diváci očekávali, že tahle informace se k němu po streamu dostane a bude pak moct s problémem něco udělat. Nestalo se tak. Na Redditu jeden ze sledujících poukázal na to, že rapper streamoval zcela beze zvuku třikrát za poslední 4 dny a stále o tom nemá ani tušení. 

Jednou z možností je, že hvězda skutečně nemá ani ponětí o tom, že na streamech má vypnutý mikrofon. Možná o tom ví a zatím se nepřiměl k tomu s tím něco udělat. Někteří fanoušci zase spřádají konspirační teorie, že známý rapper ve skutečnosti nehraje – místo toho vysílá jiný stream na kameře, zatímco si užívá trochu marihuany. Těžko říct, kde je pravda, uvidíme, zda se k problému nějak vyjádří sám Snoop Dogg, nebo se ho alespoň pokusí vyřešit. 

Štítky: Snoop Dogg