Přejít k hlavnímu obsahu

Astralis konečně našli důležitý střípek do sestavy, podepsali talentovaného snipera

26. 7. 2021 | 10:23 Counter-Strike 2
Letní přestávka je ideálním prostorem pro změny v týmu. Astralis patří mezi ty, kteří podle všeho musejí zvažovat spoustu variant, a ta z těch pravděpodobnějších se stala realitou již nyní. Po odchodu device v dánské mašině chyběl sniper, a tuhle roli nyní bude zastávat 18letý talent Lucky.
Lucky
Lucky
Zdroj: Astralis

Na světové scéně je možná proslulější Lucas 'Lucky' Chastang, který si zahrál za G2, ale od nynějška by to platit už nemuselo. Astralis si totiž vyhlédli talentovaného snipera, jenž používá stejnou přezdívku. Philip 'Lucky' Ewald je z Dánska, má teprve 18 let a za rok 2021 má během působení v Tricked hezký rating 1.13.

Astralis po konci Nicolaie 'device' Reedtze na pozici AWP hráče využívali Lukase 'gla1ve' Rossandera, bylo však jasné, že jde o krátkodobou záplatu při hledání nové posily. Nejprve se hodně hovořilo o Danielu 'mertz' Mertzovi, posléze se však spekulace přesunuly k Luckymu, což se dnes potvrdilo jako oficiální přestup.

Dánská mašina, která to na IEM Cologne dotáhla do play-off a díky tomu se i přes ne úplně šťastné období pohybuje v TOP 5 světového žebříčku, bude muset do konce roku řešit možné odchody kvůli končícím smlouvám, před několika dny se však týmu na další tři roky upsal Lukas 'gla1ve' Rossander, který se brzy stane otcem a šestičlenná sestava do konce roku je dobrým řešením, jak mu umožnit potřebné volno.

Co se bude dít dále, to je zatím ve hvězdách. Ve hře jsou i odchody, Astralis mají aktuálně podepsané na příští rok pouze tři hráče. Co se týče úniku informací, tak během letní přestávky se ale další příchody neočekávají.

Kompletní sestava Astralis:

 Dánsko Andreas 'Xyp9x' Højsleth
 Dánsko Peter 'dupreeh' Rasmussen
 Dánsko Lukas 'gla1ve' Rossander
 Dánsko Emil 'Magisk' Reif
 Dánsko Lucas 'Bubzkji' Andersen
 Dánsko Philip 'Lucky' Ewald

 Dánsko Danny 'zonic' Sørensen – trenér

Zdroj: astralis.gg
Štítky: Astralis
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.