Přejít k hlavnímu obsahu

Střelkyně na olympiádě vyhrála zlatou medaili s přívěskem ze Zaklínače

27. 7. 2021 | 09:48 Všechny hry
K výhře na olympiádě potřebujete samozřejmě vynikající schopnosti v dané disciplíně, správnou fyzickou kondici, kapku štěstí anebo stačí být fanoušek Zaklínače. Touto cestou se vydala Ruska, která si došla pro zlato se zaklínačským medailonem na krku.
Olympionička
Olympionička
Zdroj: Google

Letošní ročník olympiády v Tokiu doprovázejí různé nepříjemnosti. Koronavirová opatření, možná pozitivita soutěžících na Covid a další. Přesto ale pořadatelé uspořádali velkolepou show pro diváky u televizních obrazovek. Nebyli to ale jen fanoušci sportovních her, jejichž srdíčko zaplesalo. Na své si přišli i milovníci videoher, kteří si užili pořádnou dávku soundtracků z Final Fantasy, Nieru, Sonica a dalších.

Nejen diváci, ale i sami sportovci dali svou videoherní vášeň pořádně najevo. Zdaleka nejzajímavější ale byla ruská sportovkyně Vitalina Batsarashkina. Ta už v roce 2016 ukázala, že hry jí lhostejné nejsou a své sportovní vybavení obohatila prvky Zaklínače. Díky požehnání od Geralta si došla pro stříbro.

Když stříbrnou medaili vyhrála, zavtipkovala, že pravý fanda Zaklínače nechce zlato, ale pro zabíjení nestvůr využije právě stříbro. Letos ale přece jen usoudila, že se jí zlaté orény budou hodit více a dojela si pro první místo, tentokrát s přívěskem školy Vlka. Sportovkyni gratulujeme a jsme zvědaví, s čím přijde příště – třeba změní disciplínu a použije rovnou stříbrný meč.

Vitalina Batsarashkina
Vitalina Batsarashkina
Foto: Google
Zdroj: gamingbible
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.