Přejít k hlavnímu obsahu

Gade posiluje BIG, zatímco XANTARES by měl zamířit do nového tureckého supertýmu

1. 8. 2021 | 14:20 Counter-Strike 2
V sobotu večer překvapil svět CS:GO přestup do týmu BIG. V jeho řadách se neočekávaly žádné změny, přišel však Dán gade, který by měl pomoci s vedením týmu. Nebudeme však zřejmě svědky šestičlenné sestavy, jelikož pomalu vychází najevo, kdo gademu uvolní místo.
gade
gade
Zdroj: BIG

Nicklas 'gade' Gade je produktem akademie North, v jejímž A týmu následně strávil nejdelší část své kariéry. Po rozpadu byl součástí mixu HYENAS, jeho hráči se ale rozhodli jít vlastními cesty a nyní se angažmá dočkal i gade.

ESL Pro League klepe na dveře a 26letý Dán v ní chybět nebude. Včera večer totiž byl představen v týmu BIG, který tedy bude opět muset mluvit kompletně anglicky. Ruku k dílu nejvíce přidá právě gade, jenž by měl pomáhat Johannesi 'tabseN' Wodarzovi s vedením hry a udělat mu tím prostor na prokazování skvostných individuálních dovedností, jimiž disponuje. Po konci smooyi byl jediným cizincem v týmu İsmailсan 'XANTARES' Dörtkardeş, který dlouhodobě pracoval na zdokonalení jazyka, ale nyní už to zřejmě potřeba nebude. Zatím sice nepadla žádná oficiální informace o tom, kdo by měl jít z kola ven, jiné zdroje to ale hlasitě naznačují.

Hlasy z Turecka totiž hovoří o vzniku lokálního supertýmu, jehož největší hvězdou by měl být právě turecký ostrostřelec. Ten ze Space Soldiers před několika lety utekl právě do BIG, a na vesmírné vojáky by měla nová smečka navázat, konkrétně pod hlavičkou Sangal Esports. Sám XANTARES navíc uvedl, že by dnes mělo přijít jeho oficiální prohlášení, takže se možná vše naplno potvrdí. Velkou zajímavostí je, že MAJ3R v týmu nebude a XANTARES by překvapivě měl být in-game leaderem, který by měl dokázat opět rozzářit Özgüra 'woxic' Ekera.

Na teasované soupisce figuruje také Buğra 'Calyx' Arkın, jemuž naposledy nevyšla zkouška v týmu Robina 'flusha' Rönnquista, a čtvrtým do party by měl jediný dosavadní člen Sangal Esports, další skvostný střelec Ömer 'imoRR' Karataş. Kdo by ale celou pětici měl doplnit, to je zatím neznámé. Nezbývá tedy než čekat, jestli jde opravdu o skutečnost, nebo fámy, které budou brzy vyvráceny. Čekat na nové informace bychom ale nemuseli dlouho.

Spekulovaný turecký supertým:

 Turecko İsmailсan 'XANTARES' Dörtkardeş
 Turecko Özgür 'woxic' Eker
 Turecko Buğra 'Calyx' Arkın
 Turecko Ömer 'imoRR' Karataş
 Turecko ???

Štítky: gade, BIG, XANTARES
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.