Přejít k hlavnímu obsahu

Nový Steam Client v betě zlepšuje přehlednost a vypadá skvěle

1. 8. 2021 | 15:27 Všechny hry
Povíme si narovinu, Steam na tom není zrovna nejlépe. Sice to není tak strašné, jako u Epic Games Store launcheru, ale mohlo by to být lepší. Nepřehledné stahování, pokud má někdo hodně her, trpí i knihovna. Všechny věci, které by na Steamu mohly být lepší vylepšují nově vydané patch notes.
Steam knihovna
Steam knihovna
Zdroj: Steam

Nové vychytávky dorazily nedávno do Steam klienta, jsou ale stále v betaverzi. Přesto můžeme s přehledem říct, že Valve si dalo práci a herní klient je zase o něco hezčí. V prvé řadě byla vylepšená složka her, které má hráč stáhnuté. Nyní se kategorie dělí na to, na jakém disku tituly máte. Můžete si to tak krásné rozdělit – strategie na céčku, střílečky na déčku a tak dále. K tomu hry mezi úložišti můžete jednoduše přesouvat.

Svá vylepšení dostala také záložka "stahování". Od teď, pokud budete stahovat hru nebo update, Steam ukáže jak procenta stahování, tak procenta zapisování na disk. Kromě toho, pokud nově budete aktualizovat hru, klient vám řekne, jestli je to herní obsah, Workshop obsah a další. Dost důležité, pokud víte, že update počká. Vylepšená byla také vizuální stránka stahování. Kompletní patch notes zde, betaverzi zapnete v nastavení.

Nová Steam knihovna
Štítky: Steam
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.