Přejít k hlavnímu obsahu

Forsyy a spol. v REPUBLEAGUE opět bodují a berou dalších 500 euro

2. 8. 2021 | 10:01 Counter-Strike 2
Čtvrtý komunitní turnaj od REPUBLEAGUE přilákal 25 týmů, čemuž pomohla i spolupráce s lan párty Quietus Day, kvůli které byl harmonogram uzpůsoben. Tradiční dvojdenní klání se ale stalo opět kořistí hvězdného mixu.
Tonda Kladivo
Tonda Kladivo
Zdroj: REPUBLEAGUE

Horní část pavouka čekala na velký zápas. V boji totiž opět nechyběl tým GetGear v čele s Ladislavem 'GuardiaNa' Kovács, který chtěl minimálně zopakovat postup do finále. Ve třetím kole je ale vyzval možná vůbec jediný klasický tým v turnaji, Moops s několika zvučnými jmény. Nejblýskavějším výkonem se prezentoval Matúš 'uZman' Rechtorovič, který se zřejmě dostává opět do parádní formy, což prokázal 37 killy za 24 kol. Právě výsledkem 16:8 pro Moops skončily šance GuardiaNa, jenž tak nepostoupil ani do druhého dne.

Ani týmu Moops to ale nakonec nebylo souzeno. w8maxova Creeptova přivedla M1keyho s Dytorem či twistem a Moops proti nim nezískali jedinou mapu. Ve spodním pavouku mezitím řezalo své soky názvově nenápadně uskupení Tonda Kladivo. Pokud se však podíváte na soupisku, zjistíte, že jde o minulé vítěze, jen s jednou změnou. Místo stinxe si tentokrát zahrál OxidE, jinak nechyběla hlavní hvězda David 'forsyy' Bílý ani zbylé trio. Kladiváři se po hladkých vítězstvích dostali až do finále, kde plánovali zakončit svoji misi za 500 euro.

Úvodní Dust 2 forsyymu a spol. vyšel lépe (16:11), w8maxovci ale kontrovali výhrou Mirage (16:10). Rozhodnout se tedy muselo na další z klasických Faceit map, Infernu, kde vyšší kvalitu opět prokázal Tonda Kladivo. Tým ve složení forsyy, matys, xperrience, azak za podpory OxidE tak obhajuje prvenství a zůstává na trůnu.

Zdroj: faceit.com
Štítky: REPUBLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.