Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči při přepadení zachránil život balíček herních karet ze Zaklínače, a to doslovně

14. 8. 2021 | 20:04 Všechny hry
Co se týče karetních her, k vítězství většinou potřebujete dobrou strategii a minimálně trošku štěstí. Obrovské štěstí i díky karetní hře z univerza Zaklínače měl jeden hráč, který si pořídil balíček karet. Nikdy by asi nečekal, že mu pravděpodobně zachrání život.
Gwent
Gwent
Zdroj: CD Projekt Red

Uživatel s přezdívkou AntonRauch svůj neuvěřitelný příběh sdílel na zaklínačském subredditu. Poté, co si balíček karet koupil, se vydal domů. Cestou ho ale někdo přepadl. Po nějaké té pranici útočník nakonec utekl. Až když se AntonRauch dostal domů a podíval se do zrcadla, zjistil, že mu z břicha kouká zabodnutý nůž. 

„Podíval jsem se na to místo, opatrně rozepnul bundu a byl jsem připraven vidět plno krve, ale pak přišlo druhé WTF, nůž byl zabodnutý do toho samého balíčku (Gwentu), který jsem si dnes koupil,“ popsal šťastlivec. „Opatrně jsem se podíval, jestli se nůž dostal skrze krabičku až do mého břicha (…) nůž se v krabičce zasekl a neprošel jí, takže mě nezranil.“ 

Uživatel později sdílel update i s fotografiemi, takže můžete sami vidět, jak velké štěstí bylo, že nakonec vyvázl bez zranění. Nůž zůstal přesně uprostřed (dostatečně silné) krabičky, takže se nedostal až ke kůži. Jediný, kdo to odnesl, byl Geralt na obalu balíčku, ale co už, ke své sbírce jizev přidal jednu další. Uživatelé v komentářích šťastlivci vyjádřili svou podporu a souhlasili s tím, jaké obrovské štěstí měl. Hlavní je, že se AntonRauch dostal z nebezpečné situace v pořádku, a je více než pravděpodobné, že se onen gwentový balíček stane jeho šťastným talismanem.