Přejít k hlavnímu obsahu

Teď nebo nikdy! Přijď se dnes odpoledne zapojit do boje o více než 8 milionů korun

21. 8. 2021 | 09:35 Counter-Strike 2
V4 Future Sports Festival je skutečným lákadlem. Jen si to představte – turnaj o rovných 300 tisíc euro, kde se představí jak Tier 1 týmy, tak i zástupci jednotlivých států Visegrádské čtyřky. Uspět může naprosto každý, a už jen samotná účast v boji o postup na klání s dotací více než 8 miliony korun je něco, co by si žádný skutečný hráč neměl nechat ujít!
Zahraj si o 350 000 €
Zahraj si o 350 000 €
Zdroj: grafika PLAYzone

Třetí ročník esportového svátku pro region Visegrádské čtyřky odstartoval svůj kvalifikační cyklus. Úvodního turnaje pro Česko a Slovensko se zúčastnily necelé dvě desítky týmů, což nás v aktivitě řadí hned za suverénní Polsko, ale my cítíme, že potenciál má naše scéna ještě větší! Zapoj se do druhého dějství a podívej se do světa.

Cesta na velkolepý turnaj v Budapešti začíná kvalifikacemi, které jsou otevřené naprosto pro každého. Stačí jen dát dohromady skupinku kámošů starších 16 let a jít do akce! Všechno se odehrává na platformě FACEIT, což samo o sobě dodává turnaji určitou prestiž evropských rozměrů. U tak velké věci nemůžeš chybět ani ty!

Druhá kvalifikace na V4 Festival
Druhá kvalifikace na V4 Festival
Zdroj: V4FSF

Druhý a zároveň poslední kvalifikační turnaj se uskuteční tuto sobotu, tak neváhej ani minutu a obepisuj své herní parťáky. Pro postup do další fáze, kde už se můžeš utkat se špičkovými zástupci naší scény, stačilo v první kvalifikaci ve většině případů vyhrát jen dva zápasy. A právě díky tomu jsme se dočkali i jednoho překvapení.

Finále V4 Future Sports Festivalu proběhne až v listopadu, teď ale pro všechny z vás probíhá to nejdůležitější! Registrovat se můžeš přímo na tomto odkaze, kde najdeš i kompletní pravidla a další podobné náležitosti.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.