Přejít k hlavnímu obsahu

Cryptova a OVG nadále dominují 2. Tipsport COOL lize, bladeův tým je stále bez bodu

19. 8. 2021 | 20:09 Counter-Strike 2
Třetí kolo 2. Tipsport COOL ligy se celé odehrálo ve středu, na žádné výsledky tak nemusíme čekat a můžeme se již nyní podívat, co se v dalším pokračování soutěže událo. Nutno ale říci, že se v podstatě žádné překvapení nekonalo.
2. Tipsport COOL liga
2. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Ve 2. Tipsport COOL lize máme tři dosud neporažené týmy, a na tomhle tvrzení se nic nezměnilo ani ve třetím kole. Hvězdná sestava Cryptovy si tentokrát počíhala na Value Skins v čele s bladem, který musel překousnout krutou porážku 0:16. Online Vision Gaming pro změnu potvrdili svoji formu proti Universe, spolu s Cryptovou tak OVG mají v čele tabulky plný počet devíti bodů a dělí je rozdíl pouhých deset prohraných kol.

Třetím neporaženým týmem jsou Dark Tigers, kteří se ale už podruhé dostali na třetí mapu. Tentokrát je potrápili hráči Gifted.uRage, kteří získali svůj první bod, ale na dvou zbývajících mapách měli DTG jasně navrch. Právě tygři se mimochodem v příštím kole utkají s Online Vision Gaming, takže minimálně jeden tým příště přijde o statut neporazitelnosti. Ve zbývajícím zápase týdne si BloodyDevils poradili s Brute Juniors.

Rozpis 2. Tipsport COOL ligy:

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.