Přejít k hlavnímu obsahu

Bladeově týmu nepomohl ani hvězdný beastik, OVG potvrdili dobrou formu výhrou nad Dark Tigers

26. 8. 2021 | 12:28 Counter-Strike 2 Reportáž
2. Tipsport COOL liga pokračuje tento týden 4. hracím kolem, které už je celé dohráno. Žádný ze zápasů se totiž ze středečního termínu neodložil. V čele soutěže už nově máme jediný stoprocentní tým, někdo další naopak přišel o svoji neporazitelnost.
2. Tipsport COOL liga
2. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Středeční nálož odstartoval tým Cryptova, který před víkendovou kvalifikací na V4 International Cup prokázali formu i s hostem a nadále zůstávají stoprocentní. Druhou čistou výhru z hlediska výsledku zaznamenali Gifted.uRage, Brute Juniors ovšem kousali opravdu znamenitě a obě mapy šly až do rozhodujících kol. Gifted ale i přesto zůstávají až na 6. místě tabulky. Kromě juniorů z Brute jsou pod nimi ještě hráči Value Skins.

Tým v čele s bladem si tentokrát vzal na pomoc beastika, ani ten ale nestačil na parádně střílející BloodyDevils, kteří si připsali svoji třetí výhru do tabulky. Zbývající zápas byl potom tím nejzajímavějším, a také jediným, který došel do třetí mapy. Online Vision Gaming nadále ukazují, že jejich výsledky nejsou náhoda a tentokrát se jim podařilo skolit dokonce Dark Tigers. Ztratili sice svůj první bod, soupeře ale připravili o neporazitelnost.

Rozpis 2. Tipsport COOL ligy:

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.