Přejít k hlavnímu obsahu

Dvacetiletý Youtuber Majo Seman nová videa nenatočí. Tragicky zemřel

2. 9. 2021 | 18:18 Všechny hry Twitch
Dvacetiletý Youtuber Majo Seman, kterého na platformě odebíralo přes 100 000 lidí, včera, 1. září, zemřel za zatím neznámých příčin. Oznámila to jeho matka na Instagramu, kde měl 50 tisíc fanoušků. Se svými sledovateli se bavil o těžkých tématech jako jsou drogy a alkohol, na nichž byl závislý.
Majo Seman
Majo Seman
Zdroj: Majův Instagram

YouTuber Majo Seman, který na platformu natáčel s pauzami několik let, byl, speciálně na Slovensku, velmi známým nejen díky svým kladům. Zpočátku veselá, vtipná, a možná i trochu trapná tvorba, přerostla v trochu serióznější videa, ve kterých Majo probíral různé problémy, mezi kterými byla i jeho drogová závislost, z níž se, dle jeho slov, již vyléčil. Na nový školní rok, 1. září, ale jeho matka oznámila jeho fanouškům zdrcující zprávu - Majo Seman, dvacetiletý YouTuber se stotisíci odběrateli a 50 000 sledujícími, zemřel.

Oznámení o Majově smrti
Oznámení o Majově smrti
Foto: Majův Instagram

Jak píše Majova matka, příčina smrti je zatím neznámá. Samotný Majo se z drogové závislosti prý úspěšně léčil. Zdalipak tak na vině byly omamné látky, nebo něco jiného, zůstává zatím záhadou. Je ale velká škoda, že vyhasl tak mladý život talentovaného tvůrce.

Zdroj: Instagram
Štítky: Youtuber, smrt
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.