Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games otvárajú Wild Rift sekciu, pod svoje krídla si berú bývalú zostavu eKoVy

4. 9. 2021 | 14:30 Wild Rift Přestup
Broxy, Vondrusino, Frosterino, Godzu, Kamize. Táto pätica, doposiaľ reprezentujúca tím eKoVy, prechádza pod krídla tímu Inside Games, ktorý fanúšikovia mobilného gamingu doposiaľ mohli poznať vďaka Brawl Stars a PUBG Mobile sekcii.
Inside Games víta Wild Rift sekciu
Inside Games víta Wild Rift sekciu
Zdroj: insidegames.cz

Na sociálnych sieťach Inside Games pribudla deň pred spustením poslednej Wild Rift mesačnej série radostná správa, rodina Inside Games sa totiž rozrastá o Wild Rift sekciu. Pod svoje krídla si berie bývalých reprezentantov tímu eKoVy. „​​​Vítáme Wild Rift tým! Naše vlajka nyní vlaje i ve hře Wild Rift,“ víta svoju novú sekciu tím Inside Games.

„První, co mě uchvátilo při prvních schůzkách, byl přístup hráčů. Už při prvních pohovorech jsme zjistili, že jsme opravdu na stejné vlně a dokážeme si navzájem pomoci. Upřímně se moc těším na to, až uvidíme tyhle talentované a zodpovědné hráče hrát v našem dresu a věřím, že se jim bude dařit,“ vyjadril sa na webe Inside Games Vojtěch Klapuch, majiteľ tohto tímu. „Přestup do ING je pro nás jako tým velký posun dopředu, jsme za tuto příležitost velmi vděční. Věříme, že společně dosáhneme velkých výsledků, jak na československé scéně, tak i na té evropské,“ vyjadril sa kapitán tímu Vondrusino.

Súpiska Inside Games sa v MČR rankingu pred prestupom nachádza na treťom mieste, kvôli prestupu sa prepadla na siedme miesto. O tom, či postúpi na MČR priamo, alebo bude musieť obhájiť svoje kvality v last calle, rozhodnú hráči v posledných kvalifikáciách. V prípade postuph sa na tieto staré tváre v nových dresoch môžeme tešiť naživo, 27. a 28. novembra na Brnenskom výstavisku pri finále Majstrovstiev ČR v mobilných hrách!

Štítky: Inside Games, ekovy